Napisano 21 Maj 200717 l WitaM!! skoro zrobilem "biggiego" to czas na ........ale tym razem chce sie pobawic z wami ;) Minibitwa polega na jak najdokladniejszym wymodelowaniu tego pana :) technika modelowania tradycyjna wiec scuplty odpadaja jedynie detal mozna zrobic w zbrushu czy innych tego typu softach pomoce--> http://images.google.pl/images?q=2pac&gbv=2&svnum=10&hl=pl&sa=G&imgsz=xxlarge terminu nie ma jak pare osob skonczy to zrobimy sonde :) zapraszam wszystkich poziom modelowania sie nieliczy a checi sam licze sie nauczyc modelowac a najlepszym nauczycielem jest trening :) pozdro i zapraszam LISTA - nielot007 - _kuba_ - KLICEK
Napisano 21 Maj 200717 l aaaaaaa cos mi sie przypomnialo ;d powodzenia wszystkim, moze komus wyjdzie :P
Napisano 21 Maj 200717 l Już myślałem że to Lelenia temat :D Z organiki jestem noga ale poobserwuję chętnie. 'West Coast!' ;)
Napisano 21 Maj 200717 l Autor kuba zapisalem cie :) panowie dalej zapisywac sie ;) tak aby nudno nie bylo pare minut :) ofcourse usta beda jeszcze poprawiane :)
Napisano 21 Maj 200717 l sweet;) ja organiki tak jak chveti sie nie imam ;) a szkoda... pozdrawiam seredecznie i milej zabawy;)
Napisano 21 Maj 200717 l Autor WItam!! klicek fajnie ze sie przylaczyles ;) tadzio czas sie nauczyc ;)
Napisano 21 Maj 200717 l Przylaczylbym sie gdyby nie ta glowka ktora koniecznie chce skonczyc i zaliczenia ktore niekoniecznie chce mi sie robic ;/ Powodzenia
Napisano 21 Maj 200717 l Autor WItaM!! Klicek-->ok :) kuba--> jasne sprezyc kurde lepiej zrobisz i tego sie boje :D chveti--> ofcourse :)dzieki poprawie :) front dam jutro :) panowie modelowac ;)
Napisano 22 Maj 200717 l nielot nic straconego - co ja bym tu robil, sami wymiatacze :) Kilka moich spostrzezen:
Napisano 22 Maj 200717 l Autor nielot nic straconego - co ja bym tu robil, sami wymiatacze :) jasne....wszczegolnosci ja.... LOL :D dzieki za spostrzezenia :) chyba zaczne od nowa bo paskudnie wyszlo :(:( az sie wstydze pokazac :D
Napisano 22 Maj 200717 l heh :) fajna bitewka ale niestety nie wezme udziału :( powodzenia wszystkim...
Napisano 22 Maj 200717 l BIG wyszedl ci b fajnie wiec powiedzmy ze jestes mlodszym wymiataczem ;) Ja bym sie przekrecil jakbym mial caly czas od poczatku zaczynac jak cos nie wyjdzie. Moze to jest roznica pomiedzy boxem a f2f a moze zle do tego podchodzisz. Robta co chceta byle fajnie wyszlo :)
Napisano 24 Maj 200717 l Autor Klicku dzieki, mam go :) ale jakos nie chce wyjsc :) wczoraj go pomeczylem i zobacze jak cos zrobie od nowa ;P
Napisano 24 Maj 200717 l nie mecz tego modelu cały czas bryła głowna 2 gidzny i konczysz, wyłaczasz go robisz co innego idziesz na spacer na tv albo co innego siadasz i tak w kolko
Napisano 25 Maj 200717 l bardzo fajna bitwa. nielot007 ta nowa wersja daje radę tylko dolna warga trochę za mała. Powodzenia życzę wszystkim startującym.
Napisano 25 Maj 200717 l majonez :) dolna warga jak wyzej, sprawdz tez polozenie kacikow ust w widoku z boku.
Napisano 25 Maj 200717 l Tak żeby nie było, ze tylko nielot coś robi, to zapodam początki, miejmy nadzieje że wyjdzie choć trochę podobny :)