Napisano 21 Maj 200717 l Temat 10 sesji: SEKS Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 10 SESJI: 28.05.2007
Napisano 21 Maj 200717 l taka inspiracja :p http://www.slappytickle.com/m_pictures/thumbs/beetle_sex.jpg
Napisano 23 Maj 200717 l Hehe, tylko co pomysla o nas ludzie przypadkowo odwiedzajacy forum? Panowie! Sytuacja jest powazna! Ktos musi namalowac gola babe!
Napisano 23 Maj 200717 l eheh :d dizsiaj fajny dzien na forum;] najpierw teksturki 6000pix od Ani a teraz speedpainting:d Gołe baby rox:D
Napisano 24 Maj 200717 l lol niezly temacik ... ja czekam az ktos wrzuci jeszcze motylki , ptaszki i np biedronki ;) , na gole koslawe baby zapraszam do mojej teczki ;) , a moze gola baba na koniu ? :D
Napisano 24 Maj 200717 l no to zes stary dowalil - zarabiste ze sie tak wyraze - kopara w dol - i wogole wypas na maxa :D a tu moj skromniutki rysunek edukacyjny:p
Napisano 24 Maj 200717 l Piekne weedlog! Nie wiem czy moze konkurowac ze slimakami, ale w swojej kategorii rewelka :) Fidiasz: Milo widziec, ze ktos tu podejmuje wazne problemy spoleczne :) A co robi Mietek? Mietek robi za drugi plan :)
Napisano 24 Maj 200717 l Leander, czy mi się wydaje, czy to logo jest... żylaste? :) Weedlog, wspaniałe!
Napisano 29 Maj 200717 l Kto wlasciwie powinien ruszyc z sonda? Proponuje, zeby to pozostawalo w powinnosci autora tematu.
Napisano 29 Maj 200717 l No nie wiem. Proponuje, aby po przedlozeniu aktu zgonu autora watku zwalniac go z obowiazkow. I tak ma juz wystarczajaco duzo problemow. Nastepnie pelnomocnictwo otrzymuje moderator dzialu 2D.
Napisano 30 Maj 200717 l tak poza konkursem, bo mi się nudziło .... nie dość, że spóźnialski, to jeszcze cham ... wybaczcie za crapa :