Napisano 25 Maj 200717 l hi postanowiłem odnowić zabawę w turniej makro. zasady te co zwykle. osoba postuje zdjęcie makro a inni forumowicze zgadują co to takiego jest. kto odgadnie pierwszy - postuje swoje zdjęcie. zaczynam: [edit] 1. Jedno zdjęcie to jedna odpowiedź zgadującego. Przykładowo user PikSar zapostował zdjęcie a user Deus może odpowiedzieć na to zdjęcie tylko jeden raz. 2. Autor zdjęcia po 24h podanje odpowiedź co to za obiekt. 3. Autor wskazuje też zwycięzcę. W przypadku gdy odpowiedzi są takie same liczy się czas i kolejność postów. 4. Wstawiamy obrazki nie większe niż 900px na szerokość lub większa wersja w postaci linku 5. Bez spamu ;]
Napisano 25 Maj 200717 l Autor tweety wyjątkowo na początku możesz. ale tą dokładną nazwę ppoproszę :D
Napisano 25 Maj 200717 l tak faktycznie to nie jest to tylko zwykły ołówek automatyczny. konkretnie to słynny 'kubuś' koh-i-noor: http://www.alejahandlowa.pl/index.php?t=p,883549 wygrałem? :D
Napisano 25 Maj 200717 l łeeee konkurs tendencyjny tweety nie podał z ktorego roku to model, jak zwykle wygrywa Grupa Czymająca Forum :) pzdrw
Napisano 25 Maj 200717 l ależ proszę bardzo. na początek: enjoy :) podpowiedź: znajdziesz to praktycznie wszędzie. gdziekolwiek w mieście się obrócisz to właśnie będziesz to widział :]
Napisano 29 Maj 200717 l To wrzucam ja, nie mogę czekać, tak jestem ciekaw dalszych fot. W razie czego możecie usunąć, jeśli się wpieprzyłem.
Napisano 29 Maj 200717 l No Tłit, to się zdecyduj, bo któreś jest trafne haha :) I spod jakiego to grzyba?;)
Napisano 29 Maj 200717 l oj ciężko idzie :] podpowiem: jest to wykonane z przezroczystego plastiku. zdjęcie zostało wykonane na zewnątrz, bo właśnie na zewnątrz z reguły można to znaleźć. czasami bywa w pomieszczeniach zamkniętych ale w większości wystawione jest na działanie promieni słonecznych, deszczu itp. Pierwsza taka (pełniła tą samą funkcję) rzecz pojawiła się w 1951 roku i wprowadziła ją firma Hella.