Napisano 3 Czerwiec 200717 l może taki dzwoneczek jak w PolarExpress? [daj coś większego, bo sie miniaturka nie chce otworzyć na świat] Zmieniam zadnie, Pompka do roweru!
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Głupi kac, człowiek nie wie co pisze. Chciałem powiedzieć podłużny nie długi. To nie jest aż tak długie :P. Może to rzuci wam trochę światła...
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Gdyby nie to, że widać, że to plastik, to chyba bym na to nie wpadł:) A teraz dla was, może być trudne, ale nic - pomęczcie się trochę hehe:)
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Illy: blisko, podniszczone, ale nie olówek AG:Z materiałem można powiedzieć że idziesz w dobrym kierunku:) Kuciel: Nie
Napisano 4 Czerwiec 200717 l Właśnie, od łyżworolki! Piksar zgadł, Chveti byłeś bardzo blisko;] Chveti mnie naprowadził Chveti wstawiaj coś - ja jestem w pracy - nie mam jak
Napisano 4 Czerwiec 200717 l Chveti wstawiaj coś - ja jestem w pracy - nie mam jak a ja w szkole :] master - deski jakieś...
Napisano 4 Czerwiec 200717 l AAAlbo gąbka do mycia naczyń :P chiba zgadłeś, też mi na to pasuje, jak nie drewno