Napisano 5 Styczeń 200817 l Okej, odpowiedź brzmi PĘDZEL. Lucas, czyli taka mini miotełka w sumie, no i do makijażu, gratuluję, a mój dziadek używa podobny do golenia. ;-) W nagrodę daję Wam kolejną zagadkę i życzę frajdy:
Napisano 5 Styczeń 200817 l Czy to jest metalowe? Bo niby na takie wygląda, ale ja bym powiedział, że to kawałek jakiegoś materiału, może sztruks?
Napisano 10 Styczeń 200817 l Ale się wkręciłam w to makro. Już nigdy nie użyję obiektywu nie tyłem na przód! ;p Macie:
Napisano 10 Styczeń 200817 l Tak, Piksarze, to nadal makro, uważasz, że nie wiem, co to znaczy? ;-) Makro pozostające w nieco tylko mniejszym zbliżeniu niż poprzednie dwa. Jadalne. Smak dzieciństwa dla wielu.
Napisano 10 Styczeń 200817 l wygląda trochę jak jakieś orzeszki w jakimś sosie/karmelu :P tak w ogóle to dołącze do tego makro kontestu bo fajny ps. musze tylko wykopac obiektyw od Zenita :P
Napisano 10 Styczeń 200817 l Cookie Crisp :) Ale piksar co to? Nie przestrzegamy regulaminu? Pozwolę sobie zacytować polkę lecz dokonam malego ulepszenia: 1. Jedno zdjęcie to jedna odpowiedź zgadującego. Przykładowo user colgatte zapostował zdjęcie a user PikSar może odpowiedzieć na to zdjęcie tylko jeden raz. :D
Napisano 10 Styczeń 200817 l Wytknąć Modowi! :D Kamilsien, prawie gratuluję, ma to jeszcze specjalną nazwę ze względu na kształt....
Napisano 10 Styczeń 200817 l Ja Wam dam regulamin !!!! Moza odpowiadac ile sie chce, wazne zeby nie post by post
Napisano 10 Styczeń 200817 l toś mnie ubiegł... choć was zadziwię - nie jadłam nigdy szyszki jako szczeniak. dopiero licku :P to najtańsza rzecz w klubie i można sie tym rzucać :D
Napisano 10 Styczeń 200817 l Zgadłeś! W nagrodę uścik dłoni od prowadzącej. :P Wrzucacie, czy mogę znów się wykazać?
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor a ja to co? frytki?:cool: noo ale dobra. bateryjki mi się wyczerpały. pokaż co na Cię stać klubowiczko
Napisano 11 Styczeń 200817 l patelniabrawo piksar! no rozwaliłeś mnie tym :D ejno co wy poumieraliście?!
Napisano 11 Styczeń 200817 l No dobra, jest to w potocznym sensie żwirek, ale nie taki zwykły luźny i bezpański, coś z niego można zrobić fajnego. Widzicie te czarne połyskujące miejsca, które prześwitują miejscami?
Napisano 11 Styczeń 200817 l illy post nr #888 :P może to jest taki koci żwirek. a może... nie wiem :) kurcze "makro contest - daje do myślenia" :P mamy czas do 00:19 więc wytężmy mózgi może jakaś podpowiedź bo to błyszczące już wcześniej widziałem :D
Napisano 11 Styczeń 200817 l Jak zwykle Lucas najbliżej. Zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteś sąsiadem-podglądaczem. ;-) ODPOWIEDŹ: papa (wf-100/3000 :p)
Napisano 11 Styczeń 200817 l Żwirek w takim mini ogródku? Położony na folii żeby woda nie przeciekała :) nono mamy koniecz czasu i nikt nie zgadł...hmm :) to ja dam coś dla rozluźnienia... jeżeli nie zgadzacie się to niech moderatorzy wywalą tę część posta lub mi powiedzcie to sam to zrobie. no to: co to jest: uprzedzam ze proste
Napisano 11 Styczeń 200817 l Połączenie ciastka z pluszakiem?:D Co do tej papy i stropu - normalnie raczej bym tego tak nie skojarzył ale widocznie mam już jakieś wypaczenie przez te studia;)