Napisano 6 Czerwiec 200717 l Ja właśnie miałem kiedyś do mojego hiper Zenita przedłużkę do "Makro" ale gdzieś mi wcięło... co do obiektu to to jest ozdobny kaloryfer, albo piersiówka z kurkiem
Napisano 6 Czerwiec 200717 l hmm, ja jak chce mieć duże powiększenie to odkręcam obiektyw i przykładam odwrotnie do bagnetu, trzeba uważać aby szkła nie porysować. do mniejszych powiększeń sigma albo helios z pierścieniem makro, do nabycia za grosze na allegro
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Creator ja kiedyś robiłem zenitem makro z mieszkiem.. albo mówimy o tym samym :P Nie kaloryfer i nie piersiówka-daleko jak Alfa Centauri dariusz A masz na obiektywie pierścień do ustawiania przysłony?
Napisano 6 Czerwiec 200717 l aaaa mieszek to osobna sprawa, taki z regulowaną długością :) To coś od saturatora? jakiej wielkości jest to "pokrętło"
Napisano 6 Czerwiec 200717 l SoAd na przysłonę jest prosty sposób, odkręć obiektyw trzymając jednocześnie przycisk do podglądu ostrości. przysłona powinna zostać w danym położeniu. troszkę sie bałem jak to robiłem, ale działa.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Creator - małej wielkości małej 1,5 cm na oko srednicy, Saturator daleko dariusz - myślisz, ze jak coś rozwale w tatowym nikonie d70 który uzywa do pracy to sie wkurzy? :$ Są takie 4 elementy jeden po drugim
Napisano 6 Czerwiec 200717 l jakiś instrument muzyczny? trąbka? puzon? waltornia?:) nic się nie stanie:) tzn w Canonie, nie wiem jak w nikonie;)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Krepa? jest niodgadnięte zdjęcie colgatte Ew. mak albo inny kwiat ide grac w swata 4, dobranoc :P
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Fak, było chyba zbyt łatwe. xD Następnym razem podwyższę poprzeczkę. ;-)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Coś dziś nie szło... Dariusz baaaardzo blisko, ale nie trąbka, nie puzon i nie wal tornia :P
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Z może perkusja? Konkretnie któryś z tych uchwytów na talerze i bębny. A z dęciaków to ja zaproponuję jeszcze: sax, fagot?
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Dęciak - tak! Nie: sax, fagot, flet, klarnet. obój,trąbka,puzon, waltornia :D
Napisano 7 Czerwiec 200717 l nie i nie hehe. Dobra to chyba największy dęciak (ale nie jestem pewien)
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Zdaje mi się że to chyba kawałek skóry, ale nie wiem jakiej części ciała.
Napisano 7 Czerwiec 200717 l wibrator ? hehehhe kiedys w Radio MAryja byl konkurs muzyczny dla dzieci - dzwonil dzieciak - a ksiezulo losowal nazwe instrumentu muzycznego i pytal szczeniecia co to jest. dzwoni dziewcze lat 9 i ksiezulo miesza miesza wynalazł - czyta - "wibrator" lekko sie zmieszał ale mówi twardo "ale dziwne nazwy maja te instrumenty" i pyta dziewczecia - do czego służy wibrator - a ta bez wahania - "do zaspokajania" - ksiezulo się udławił a ja straciłem przytomność po spadnieciu z krzesla. autentyk
Napisano 7 Czerwiec 200717 l sluchasz RM? o_O kiedyś, ale nie jako zwolennik tylko ignorant wyśmiewca.
Napisano 7 Czerwiec 200717 l przecie stoi napisane że nie toffi aparat podsłuchowy ? mikro słuchawka do ucha BOR a`la ?
Napisano 7 Czerwiec 200717 l to juz drugi raz jupi jupi nie mam sily robic zdjecia po raz drugi oddaje miejsce najszybszemu- kto pierwszy ten lepszy
Napisano 7 Czerwiec 200717 l wibrator ? hehehhe kiedys w Radio MAryja byl konkurs muzyczny dla dzieci - dzwonil dzieciak - a ksiezulo losowal nazwe instrumentu muzycznego i pytal szczeniecia co to jest. dzwoni dziewcze lat 9 i ksiezulo miesza miesza wynalazł - czyta - "wibrator" lekko sie zmieszał ale mówi twardo "ale dziwne nazwy maja te instrumenty" i pyta dziewczecia - do czego służy wibrator - a ta bez wahania - "do zaspokajania" - ksiezulo się udławił a ja straciłem przytomność po spadnieciu z krzesla. autentyk Mam tę empetrójkę. :P A urządzenia mogłam się domyślić, bo Deus miał dzisiaj koło do pisania, a wiadomo, jak to jest. xD
Napisano 8 Czerwiec 200717 l master zrobiłeś sobie pasemka ? kiedyś miałem taki filtr w akwarium pleciony