Creator Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Ja właśnie miałem kiedyś do mojego hiper Zenita przedłużkę do "Makro" ale gdzieś mi wcięło... co do obiektu to to jest ozdobny kaloryfer, albo piersiówka z kurkiem
dariusz Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 hmm, ja jak chce mieć duże powiększenie to odkręcam obiektyw i przykładam odwrotnie do bagnetu, trzeba uważać aby szkła nie porysować. do mniejszych powiększeń sigma albo helios z pierścieniem makro, do nabycia za grosze na allegro
SoAd Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Creator ja kiedyś robiłem zenitem makro z mieszkiem.. albo mówimy o tym samym :P Nie kaloryfer i nie piersiówka-daleko jak Alfa Centauri dariusz A masz na obiektywie pierścień do ustawiania przysłony?
Creator Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 aaaa mieszek to osobna sprawa, taki z regulowaną długością :) To coś od saturatora? jakiej wielkości jest to "pokrętło"
dariusz Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 SoAd na przysłonę jest prosty sposób, odkręć obiektyw trzymając jednocześnie przycisk do podglądu ostrości. przysłona powinna zostać w danym położeniu. troszkę sie bałem jak to robiłem, ale działa.
SoAd Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Creator - małej wielkości małej 1,5 cm na oko srednicy, Saturator daleko dariusz - myślisz, ze jak coś rozwale w tatowym nikonie d70 który uzywa do pracy to sie wkurzy? :$ Są takie 4 elementy jeden po drugim
dariusz Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 jakiś instrument muzyczny? trąbka? puzon? waltornia?:) nic się nie stanie:) tzn w Canonie, nie wiem jak w nikonie;)
colgatte Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Widzę, że nikt nei daje nowego, wiec łatwe takie macie:
SoAd Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Krepa? jest niodgadnięte zdjęcie colgatte Ew. mak albo inny kwiat ide grac w swata 4, dobranoc :P
colgatte Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Fak, było chyba zbyt łatwe. xD Następnym razem podwyższę poprzeczkę. ;-)
SoAd Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Coś dziś nie szło... Dariusz baaaardzo blisko, ale nie trąbka, nie puzon i nie wal tornia :P
Lucas Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Z może perkusja? Konkretnie któryś z tych uchwytów na talerze i bębny. A z dęciaków to ja zaproponuję jeszcze: sax, fagot?
SoAd Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Dęciak - tak! Nie: sax, fagot, flet, klarnet. obój,trąbka,puzon, waltornia :D
dariusz Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 organy?:) sygnałówka?;) nie mam juz pomysłów
SoAd Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 nie i nie hehe. Dobra to chyba największy dęciak (ale nie jestem pewien)
dariusz Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 największy to organy:) zostaje nam jeszcze suzafon albo tuba:D
Lucas Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Zdaje mi się że to chyba kawałek skóry, ale nie wiem jakiej części ciała.
kropa Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 jak dla mnie są to kostki na dłoni (przy zaciśniętej pięści)
Drakula Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 w strone skory - tak, ale zadna czesc ciala :) Plastikowe :P
piksar Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 wibrator ? hehehhe kiedys w Radio MAryja byl konkurs muzyczny dla dzieci - dzwonil dzieciak - a ksiezulo losowal nazwe instrumentu muzycznego i pytal szczeniecia co to jest. dzwoni dziewcze lat 9 i ksiezulo miesza miesza wynalazł - czyta - "wibrator" lekko sie zmieszał ale mówi twardo "ale dziwne nazwy maja te instrumenty" i pyta dziewczecia - do czego służy wibrator - a ta bez wahania - "do zaspokajania" - ksiezulo się udławił a ja straciłem przytomność po spadnieciu z krzesla. autentyk
piksar Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 sluchasz RM? o_O kiedyś, ale nie jako zwolennik tylko ignorant wyśmiewca.
Drakula Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 jasne ;) Soad: bardzo blisko, acz bardziej nowoczesnie :)
piksar Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 przecie stoi napisane że nie toffi aparat podsłuchowy ? mikro słuchawka do ucha BOR a`la ?
piksar Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 to juz drugi raz jupi jupi nie mam sily robic zdjecia po raz drugi oddaje miejsce najszybszemu- kto pierwszy ten lepszy
colgatte Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 wibrator ? hehehhe kiedys w Radio MAryja byl konkurs muzyczny dla dzieci - dzwonil dzieciak - a ksiezulo losowal nazwe instrumentu muzycznego i pytal szczeniecia co to jest. dzwoni dziewcze lat 9 i ksiezulo miesza miesza wynalazł - czyta - "wibrator" lekko sie zmieszał ale mówi twardo "ale dziwne nazwy maja te instrumenty" i pyta dziewczecia - do czego służy wibrator - a ta bez wahania - "do zaspokajania" - ksiezulo się udławił a ja straciłem przytomność po spadnieciu z krzesla. autentyk Mam tę empetrójkę. :P A urządzenia mogłam się domyślić, bo Deus miał dzisiaj koło do pisania, a wiadomo, jak to jest. xD
piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 master zrobiłeś sobie pasemka ? kiedyś miałem taki filtr w akwarium pleciony
Rekomendowane odpowiedzi