Glob Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Praca zainspirowana zdjęciem z wymiany mojej koleżanki:D Komentujcie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 hmm mogles urozmaicic troche textur,np. ta gorna czesc mogla byc ze zniszczonego chromu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 ladne, ale jakos tak malo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 Dokładnie odwzorowałem to zdjęcie bo max mi sie spodobało:D nic nie odjąłem nic nie dodałem:) teksturę też starałem sie odwzorować jak najdokładniej i jak na moje umiejętności w photoshopie to jestem bardzo zadowolony:) dzięki za komenty!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 ta textura to mi wyglada na maxowa metal-rust czy cos takiego;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 z tego co wiem, laski nie lubiąjak się je wymienia :] kłódka spokou ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 hahahaha sama chciala:D material caly sam robilem wiec to nie jest metal rust maxowy:D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 no troche tego malo ale mi sie bardzo podoba, bardzo realistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 taki malusienki chamfer na kancie u spodu kłódki by sie przydal! taki tyci tyci!:) i czemu ta klodka ma 3 uchwyty?!;) pokaz zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glob Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Dzieki za komenty:D Dokladnie odwzorowalem z koncepta dlatego tak malo i pusto i dlatego klodka ma 3 uchwyty:P Chamfer tam jest tylko ze taki tyci tyci ze go nie za bardzo widac:P Link do zdjecia: http://img293.imageshack.us/img293/9981/exchange028yc2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Rzeczywiście troszkę mało ale ładnie wygląda i fajny bump widać że kłódka jest taka poniszczona :) Plusik za koncept bo rzadko zdarzają się takie oryginalne pomysły :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi