Napisano 26 Maj 200717 l Moja ostatnia grafika po długiej przerwie. Wykonana w Max 8 oświetlenie - scanline - pozdro. i wersja z podpisem autora - czyli mnie - bo zapomniałem dodać - w mniejszej jakości.
Napisano 26 Maj 200717 l Dla mnie ekstra. Sam kiedyś muszę zrobić scenkę w takim stylu... Jedyne co mi się nie podoba to tło a reszta spox. :]
Napisano 26 Maj 200717 l Bardzo ładne, ale niebo trochę mi nie pasuje - jakieś takie mało górskie się wydaje, może za szybko się rozjaśnia do horyzontu, a przezież w górach jest wysoko, więc i horyzont mamy dość nisko (chodzi o to jk go widzimy oczywiście:) Pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200717 l raczej ścierzka w stratosferze :P całość ma klimat ale poszczególne elemety są niedorobione troche...
Napisano 27 Maj 200717 l Autor W sytuacji kiedy sprzęt ci wymięka, a Max się zawiesza - nie można dopracować wielu obiektów itd....Tak ogólnie rzecz biorąc - Master Kiełbaster:) pozdro.
Napisano 28 Maj 200717 l Extra efekt, troche ścieżka za prosta w początkowej fazie. Nie sądziłem że "skajlajn" tak potrafi.