Napisano 30 Maj 200717 l postanowiłem wymodelować audi a3: oto efekty kilkudniowj pracy od razu widać ze to nie koniec modelowania, ale jestem bardzo zadowolony z czasu mojej pracy, bo przeciez ostatniego nissana 300zx robiłem ze 3 miechy jak nie więcej(sam model), a to wymodelowałem w jakies moze 5 dni;) oceniajcie pozdro
Napisano 30 Maj 200717 l Ładnie wygląda i siatka taka wydaje sie być równa.Pokaż z Ms'em!Powodzenia P.S.Tę panienke ze zdjęcia tez będziesz modelował?:)
Napisano 30 Maj 200717 l Autor ok zobacze z tym foto sikiem, ms pokaze jak wyextruduje wszystko do wewnątrz bo tak to nic nie zobaczycie;)
Napisano 30 Maj 200717 l wyglada na to, ze na przedniej szybie powtarzaja Ci sie poligony. tak to calkiem ladnie ale pokaz z ms ;) Przybija pięć!
Napisano 31 Maj 200717 l Autor ms na fotosiku proszę bardzo edit; wydaj mi sie ze ten otosik resizuje, nieprawdaz
Napisano 31 Maj 200717 l a to zalezy czy mu pozwolisz, chyba przy duzych rozdzialkach pyta czy zachowac rozmiar czy dopasowac do monitora. pozdr
Napisano 31 Maj 200717 l Hmmm ładnie ładnie... nie mam czasu sie przyjrzeć ale inni za mnie błędy powytykają. Życzę powodzenia.
Napisano 31 Maj 200717 l gril źle zrobiony http://www.hofele.com/design/en/Audi_A3/img/audi_a3_rs4.jpg
Napisano 31 Maj 200717 l oj oj oj przyglądaj się zdjęciom bo ten model ma znaczące odstępstwa od oryginału, narazie brzydko Thunder > na Twoim obrazku to jakiś tuning jest, tak wygląda oryginał> http://www.mf-design.pl/data_portfolio/grafika_000001_01.jpg
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor oglądam sporo refek, pecet ja zrobiłem troche gęstrzy ten gril,bo tak miałem na refce, a jakie są jezszcze odstępstwa od oryginału?
Napisano 1 Czerwiec 200717 l coś słabo oglądasz, tamta fotka co wcześnie podałem to nie od tego modelu..sory...teraz chyba jest dobra, enjoy ;) :
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor teraz żeś mnie wkurzył:( _ :D moj to taka wersja limitowana:D edit: chyba nie chcesz zebym od nowa zaczoł modelować,
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor poprawiłem część, ale najwuiększy problem mam z ytmi kątami przy przedniej szybie
Napisano 1 Czerwiec 200717 l trza było nie pokazywać modelu całęgo tylko po troszku dawać wipy i robiłbyś wyedy po kolei każdy by dorzucił swoje 3grosze i by było dobrze :P
Napisano 1 Czerwiec 200717 l mimo tych hmm nie zgodnosci z rzeczywistą wersji model mi sie podoba,tez modelowałem audi a3 i skończyłem go;d czekam na więcej... na lakier... i na pożądny render
Napisano 2 Czerwiec 200717 l I tak was podziwiam ze ten porządek w tych wszystkich siatkach ... u mnie siatka wygląda okropnie (czegokolwiek) mam nadzieje, że dojdę :D kiedyś do takich efektów pracy :p
Napisano 3 Czerwiec 200717 l wszystkiego nie musisz poprawiać, nie każdy model musi być idealny ;) ten kant przy szybie to naj mniej ważny, przedewszystkim popraw nadkola, maskę, zderzak, linie boczną i uwypuklij troche szhyby :D
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Autor poprawiłem tylko teraz nie jestem pewien czy czsem nie przesadziłem z linią boczną, bo z niektorymi refkami sie zgadza a z niektorymi nie, a co do okien to teraz jest trudno je wykrzywic bo takie rzeczy sie robi na początku;( ale lekko jednak poprawiłem ps. to ostatni upload na fotosika
Napisano 4 Czerwiec 200717 l Autor aha, ale gdybym go nie zrobił to kąt przy oknie strasznie by wyglądał
Napisano 4 Czerwiec 200717 l tam nie trzeba szmaty ani włosów, trzeba zagęścic siatke na szybie i na dachu przy złączeniu, pozatym widać że przy nissanie bardziej sie starałeś
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Autor nie no wiem to był taki zarcik, jak robiłem nissana to było zimniej na dworze i nie świeciło tak słońce. spróbuje nabrac chęci, to brat na mnie zły wpływ wywiera, straszne, trzeba go zlikwidować:(
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Autor a tuy takie proste felgi, ale takie chyba w oryginale są no i jeszcze srobki oczywiscie dodam;)
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Autor no ito by był chyba koniec z modelowaniem, chyba ze modelowac w środku, edit; no jeszcze kilka małych poprawek
Napisano 8 Czerwiec 200717 l krzywo nad tylnim światłem, pod chyba też, uszczelki plastelinowe...pokaż cały model z przodu i z tyłu z ma żeby można było dokładnie ocenic
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor niezmergowane vertexy, ale pewnie będe musział coos jeszcze poprawić to nie mergowałęm
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Witam, Zapowiada się całkiem miło, trochę bugów jest w modelu ale trzymam kciuki że poprawisz bo modelik wybrałeś odpowiedni ;)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l niestety model robiony niechlujnie, dużo bugów, brak staranności, teraz trudno będzie wszystko poprawić...
Napisano 9 Czerwiec 200717 l za mało poly, nawet na ms'a nadkole krzywe (przednie) mimo że jest ms to on za kanciasty jest POPRAW GRIL
Napisano 9 Czerwiec 200717 l BARTUS000 napisał: co to są te bugi bo nie jestem pewien? bug - z angielskiego robak, w języku informatyka znaczy po prostu 'błąd'.
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Ładnie Ładnie. Czekam na finish pracy bo skoro tak dużo juz zrobiłeś to spodziewm sie dobrego rezultatu:D
Napisano 9 Czerwiec 200717 l troche błędów jest popraw łączenie symetry bo widać tam krawędz,model mi sie podoba jedziesz dalej.. pozdr0
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor poprawiłem sporo rzeczy, porownajcie z poprzednim ten jest blizszy oryginałowi jest jeszcze pare nidoskonałosci ale poprawie potem