BARTUS000 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 postanowiłem wymodelować audi a3: oto efekty kilkudniowj pracy od razu widać ze to nie koniec modelowania, ale jestem bardzo zadowolony z czasu mojej pracy, bo przeciez ostatniego nissana 300zx robiłem ze 3 miechy jak nie więcej(sam model), a to wymodelowałem w jakies moze 5 dni;) oceniajcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Ładnie wygląda i siatka taka wydaje sie być równa.Pokaż z Ms'em!Powodzenia P.S.Tę panienke ze zdjęcia tez będziesz modelował?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 wez upnij na inny hostingu bo niewidze, np. fotosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 i pokaż model z ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 ok zobacze z tym foto sikiem, ms pokaze jak wyextruduje wszystko do wewnątrz bo tak to nic nie zobaczycie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 wyglada na to, ze na przedniej szybie powtarzaja Ci sie poligony. tak to calkiem ladnie ale pokaz z ms ;) Przybija pięć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 ms na fotosiku proszę bardzo edit; wydaj mi sie ze ten otosik resizuje, nieprawdaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 a to zalezy czy mu pozwolisz, chyba przy duzych rozdzialkach pyta czy zachowac rozmiar czy dopasowac do monitora. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Hmmm ładnie ładnie... nie mam czasu sie przyjrzeć ale inni za mnie błędy powytykają. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 no audi jak z tutka z 3dpalace malowane... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 gril źle zrobiony http://www.hofele.com/design/en/Audi_A3/img/audi_a3_rs4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 oj oj oj przyglądaj się zdjęciom bo ten model ma znaczące odstępstwa od oryginału, narazie brzydko Thunder > na Twoim obrazku to jakiś tuning jest, tak wygląda oryginał> http://www.mf-design.pl/data_portfolio/grafika_000001_01.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 oglądam sporo refek, pecet ja zrobiłem troche gęstrzy ten gril,bo tak miałem na refce, a jakie są jezszcze odstępstwa od oryginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 coś słabo oglądasz, tamta fotka co wcześnie podałem to nie od tego modelu..sory...teraz chyba jest dobra, enjoy ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 teraz żeś mnie wkurzył:( _ :D moj to taka wersja limitowana:D edit: chyba nie chcesz zebym od nowa zaczoł modelować, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 poprawiłem część, ale najwuiększy problem mam z ytmi kątami przy przedniej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 trza było nie pokazywać modelu całęgo tylko po troszku dawać wipy i robiłbyś wyedy po kolei każdy by dorzucił swoje 3grosze i by było dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 mimo tych hmm nie zgodnosci z rzeczywistą wersji model mi sie podoba,tez modelowałem audi a3 i skończyłem go;d czekam na więcej... na lakier... i na pożądny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 I tak was podziwiam ze ten porządek w tych wszystkich siatkach ... u mnie siatka wygląda okropnie (czegokolwiek) mam nadzieje, że dojdę :D kiedyś do takich efektów pracy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 wszystkiego nie musisz poprawiać, nie każdy model musi być idealny ;) ten kant przy szybie to naj mniej ważny, przedewszystkim popraw nadkola, maskę, zderzak, linie boczną i uwypuklij troche szhyby :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 poprawiłem tylko teraz nie jestem pewien czy czsem nie przesadziłem z linią boczną, bo z niektorymi refkami sie zgadza a z niektorymi nie, a co do okien to teraz jest trudno je wykrzywic bo takie rzeczy sie robi na początku;( ale lekko jednak poprawiłem ps. to ostatni upload na fotosika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 nadal grila nie poprawiłeś i co to za kant przy szybie bocznej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 jaki kant przy szybie bocznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 aha, ale gdybym go nie zrobił to kąt przy oknie strasznie by wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Teraz tez strasznie wygląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 właśnie nie teraz kąt przy onie wygląda duzo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ostatni render lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 racja cloth sie poducze i jakąś szmatą załatam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 albo zrob tam wlosy, tez dobre bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 tam nie trzeba szmaty ani włosów, trzeba zagęścic siatke na szybie i na dachu przy złączeniu, pozatym widać że przy nissanie bardziej sie starałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 nie no wiem to był taki zarcik, jak robiłem nissana to było zimniej na dworze i nie świeciło tak słońce. spróbuje nabrac chęci, to brat na mnie zły wpływ wywiera, straszne, trzeba go zlikwidować:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 a tuy takie proste felgi, ale takie chyba w oryginale są no i jeszcze srobki oczywiscie dodam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 no i gicior;d jedziesz dalej::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 ale najpierw połącz ramiona z obręczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 no ito by był chyba koniec z modelowaniem, chyba ze modelowac w środku, edit; no jeszcze kilka małych poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 krzywo nad tylnim światłem, pod chyba też, uszczelki plastelinowe...pokaż cały model z przodu i z tyłu z ma żeby można było dokładnie ocenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 niezmergowane vertexy, ale pewnie będe musział coos jeszcze poprawić to nie mergowałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Witam, Zapowiada się całkiem miło, trochę bugów jest w modelu ale trzymam kciuki że poprawisz bo modelik wybrałeś odpowiedni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 niestety model robiony niechlujnie, dużo bugów, brak staranności, teraz trudno będzie wszystko poprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 za mało poly, nawet na ms'a nadkole krzywe (przednie) mimo że jest ms to on za kanciasty jest POPRAW GRIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 co to są te bugi bo nie jestem pewien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 co to są te bugi bo nie jestem pewien? bug - z angielskiego robak, w języku informatyka znaczy po prostu 'błąd'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Ładnie Ładnie. Czekam na finish pracy bo skoro tak dużo juz zrobiłeś to spodziewm sie dobrego rezultatu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 troche błędów jest popraw łączenie symetry bo widać tam krawędz,model mi sie podoba jedziesz dalej.. pozdr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 nie łączyłem bo co chwile musze soć poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 poprawiłem sporo rzeczy, porownajcie z poprzednim ten jest blizszy oryginałowi jest jeszcze pare nidoskonałosci ale poprawie potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 jeszcze raz POPRAW GRILL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 no cholera myslalem ze teraz grill jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi