PKextreme Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Mój pierwszy render kszesła render trwał 1h 52min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 coś wiekszego możemy zobaczyć? jak narazie to mi sie nie podobają materiały i render:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 w jakims tutku widziałem walsnie cos podobnego ,mi sie podoba,lecz cienie troche "brudne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 NO Panowie za niedługo wrzuce projekt ale jak narazie nie jest jeszcze gotowy wiec dopracowuje go:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 coś dziwnie tanio brakuje dobrego otoczenia albo hdr-ki zeby sie cos odbijalo poza czernia kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 wyglada na malo wygodny dlago pewnie taki taki :], jak na taki czas renderu to marna jakosc cienia no i w sumie nie tylko cienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Hmmm za duże ziarno jeszcze i dla mnie to troche oklepany schemat. Często widzi sie takie fotele i do tego dziwny jest ten shader na dole przy nóżce fotela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 dla mnie to jest obcięta sfera+shell+copy+obcięta sfera nr 2+shell nr 2+nóżka :P czyli jakieś 5 minut roboty z zapasem czasu na kawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 hehe no racja nawet szybciej tyle ze render dłuuuugggiiii :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 dla mnie to jest obcięta sfera+shell+copy+obcięta sfera nr 2+shell nr 2+nóżka :P czyli jakieś 5 minut roboty z zapasem czasu na kawe :P dlatego tylko 79 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Tylko dlaczego render taki długi. 4 mln poly to ma czy jak, a może to przez ten sampling cieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Nom, długo coś, też się zdziwiłem a znam się na rendererach jak krowa na gwiazdach.. Ależ to się musi w kręgosłup wrzynać:) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Lewus no co ty siadasz poprostu w pozycji płodu i działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Troche przypłasko to stoi. Mnie to sie skojarzyło z taką podstaweczką pod jajko na miękko:P A pokażesz ustawienia rendera ? .. bo szkoda życia na taki efekt jest Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi