Vetis Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 witam, poniżej zamieszczam modelik Strzygi, który powstał pod wpływem conceptów do "Wiedźmina" autorstwa Rafała Wojtunika. Cały czas WIP, ale że już widać co i jak będzie to pokazuje. W planach wyklepanie i zbrushowanie modelu, aktualnie siatka ma ok 15k poly. a i jeszcze ząbki Ps. Strasznie dawno mnie tu nie było i widzę, że forum sie bardzo rozwinęło - gratulacje dla twórców. pozdrawiam Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam!! wyglada super :) mozna proosic o siateczke szczeki ? wyglada wyczepiscie :D jedyne co mi sie nie podoba to nogi oprocz stop :) i czy mozna zobaczyc concepcik ? fajnie ze cos wrzucasz wiadomo ze bedzie z najwyzszej pulki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 jak na razie super, możesz pokazać ją z boku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 mega szczeka masakra ! lubie takie pikczersy, strzyga tez niczego sobie klimatyczna jak cza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 no panowie to na życzenie jeszcze concept wspomniany: a i jeszcze rzuty zwierzaka, ale poprzedni zrzut wiec nie skończony model, updaty niebawem, bo troche klepania mi zostało http://158.75.102.2/~rebel/uzytkownicy/Vetis_files/pi/10.jpg ps. daje link bo za wielki obrazek i uklad watku psuje pozdrawiam Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 a srebrem ją po sutach a kysz poczwaro brzydka!!! :D dooobra strzyga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Model jest super- z rzeczy co do których miałbym wątpliwości (feel free to ignore) : - kolano- wygląda trochę jak przypadkowy fałd. Może to wina ujęcia. - przejście od bioder do klatki piersiowej- na mostku dzieje się coś niedobrego i coś ze zmianami szerokości nie tak. Może to dlatego że góra jest chuda, żylasto-mięśniata a dół opasły, worowaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 No to jeszcze włoski i będzie Strzyga jak malowana ;) Bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 To od siebie dodam że powstała na potrzeby Wiedźmaka ale nie została wykorzystana (nie dośc straszna:)), dlatego pewnie można pokazac już teraz:) ma też swoje niemakabryczne oblicze które przeszło do cinematiku o ile dobrze pamiętam. Dodam tylko rzuty i późniejszą wersje frontalną oraz pierwotny łepek. Mordzia jak widac zmieniona. Vetis bardzo imo fajnie pomieszał tłustą tkankę z chuderlawymi fragmentami ciała przez które widac kosci. Obrazki tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=550262#post550262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Swietnie wam to wychodzi. Wyglada jakby zjadla cos niestrawnego :] az jaj suty powykrecalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 zapraszam do komentowania, serdecznie zapraszam ;) - Bigleb - dzieki za cieple slowo i pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 dla mnie super :) twarz mi nie lezy troszke, ale wiem ze podciagniesz powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 W twarzy widac wplyw modelowania Angeliny Jolie :P... ogolnie fajno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 z konceptu strzyga bardziej do mnie przemawia. wg mnie troszke za bardzo ją otlusciles. i zrobiłes bardziej ludzką. jest ok, powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Ja bym jeszcze na twoim miejscu, popracował nad kolanami i miejscem nad kolanami, bo jakoś dziwnie Ci wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Fajny koncept - pokaż coś z użyciem bump'a i jak dla mnie moglbys popracowac nad tym żeby postać nie była symetryczna. Widzisz na rysunku że proporcje nie są idealnie tak same dla lewej strony ciała jak dla prawej. Taki mutancik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 zeby nie bylo ze sie opierniczam totalnie - zabki update -> pozdr Vetis - dzieki za C&C poprawie kolana i symetrie ale odtluszczac jej nie bede ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 jak dlamnie full konkret !:) genialnie to wyglada :D moglbym prosic Ciebie o doczepianie rowniez siateczek ;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 kurde normalnie wymiatasz full respect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 o kurde, ostro paskudztwo jak się patrzy all right ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Siateczki , siateczki poprosimy ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi