Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wkoncu postanowilem odpalic Zbrusha 3 i zobaczyc co tam namieszali.

Wydajnosc wymiata nie powiem. Czesiu ma 5,5 miliona i wogule masek nie musialem uzywac bo poprostu dziala :). Szkoda tylko, ze nadal taka sama logika w obsludze. A raczej jej brak.

Szary render bo te nowe materialy kompletnie mi nie odpowiadaja.

Nie mam zamiaru nic poprawiac, zmieniac ani dodawac bo to ot taka glowa machnieta zeby soft przetestowac.

czesiu1.jpg

czesiu2.jpg

czesiu3.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogólnie fajnie, tylko proporcje się kupy nie trzymają, oczy za małe w porównaniu do nosa i ust i jak wcześniej wspomniano za szeroko rozstawione, do tego dochodzi jeszcze kształt czaszki (szczególnie na 2-ce to widać, centralna część z nosem jest bardzo wysunięta do przodu, tak jakby od małpy pochodził, co jak nam przecież uświadomił ojciec romana jest wierutnym kłamstwem ;P )

Napisano

Fakt, ma te galy za szeroko rozstawione nie wiem dlaczego nie wychwycilem tego. Tak to jest jak ktos sie za dlugo w swoje wypociny gapi.

No a tutaj usmiecha sie obsluga Zbrusha. Teoretycznie jest to tylko odpalenie Z3, i tweakiem jeden ruch i oczy sa na miejscu. Szkoda tylko, ze trzeba od nowa ustawiac rozdzielczosc tla, ustawic material, ustawic model, ustawic cienie itp itd. I tego w Zbrushu nie lubie. Zamiast wszystko zapisane w jednym pliku sceny.

Napisano

Materiał i oświetlenie można zapisać wprawdzie osobno ale nie trzeba tego ponownie ustawiać tylko wczytać swoje ustawienia do danego modelu.