Kris_R Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Gratulacje zwycięztwa w mini-bitwie dla FIKOŁKA! :D oto link do zwycięzkiej animacji! Zwycięzcę proszę o założenie nowego tematu z tytułem kolejnej sesji speeda. Cytuj
Destroyer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 wygrałem jupi :D mało tych animek był a głosujących niewiele więcej :( jaki chcecie temat na następnego speeda, żeby nie umarł jak ten ? :) Cytuj
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 speed nie speed - rusza się jak żywy gratulacje Cytuj
Master Kiełbaster Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 był taki temat speed paintingu - myślę że by było zainteresowanie :P (przynajmniej wśród widowni) Cytuj
Reanimator Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Wymysl cos:) Tym razem wezme udzial, bo sie rozanimowalem i mnie nosi ;) ;) Cytuj
chveti Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Wymysl cos:) Tym razem wezme udzial, bo sie rozanimowalem i mnie nosi ;) ;) daj szansę innym. stój z boku. ;) Cytuj
Reanimator Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 E tam, bez przesady. Nie rob ze mnie animatora ;P Cytuj
Destroyer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 co myślicie o break dance :) nie za trudne? w sumie to każda kanciasta animka przejdzie, bo to co oni robią to jakby prawa fizyki ich nie obowiązywały :) albo troche oklepany temat jak zabawa z piłką albo z pałką :D Master Kiełbaster co miałeś na myśli :)? bo nie jestem pewiem ale chyba trzeba dodatkowo rigi wyposarzyć :D Cytuj
Destroyer Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 no to rzućcie jakieś propozycje :) bo sam to nie wiem co bedzie najlepsze - łyżwiarstwo figurowe na lodzie :P - kop z półobrotu - praca górnika :) niewiem :), to nie takie proste wymyślić dobry temat :) Cytuj
zioło Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Nazywajmy rzeczy po imieniu, Master miał na myśli sex!:) Cytuj
Kris_R Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 No to ustalmy zatem jakiś termin... proponuję po kolejnym weekendzie wystartować z kolejnym speedem (18 czerwca start)... do tego czasu niech powstanie jakiś temat :) Jako zwycięzcy przysługuje Ci taki przywilej Fikołku, aby temat wybrać, więc wykaż się inwencją. Temat nie musi być konkretny... może być bardzo otwarty.. (plama, dziura, zjawa... itp.)... może tylko sugerować jakiś trop myślenia (walka z wiatrakami, nie taki diabeł straszny.. itp.) .. to taka mała podpowiedź, aby zmusić animatorów następnej bitwy do kreatywnego podejścia a nie tylko trafnego wbijania kluczy ;) Wykaż się fikołku! Albo walnij coś tak z zakoczenia i zobacz co z takiego lekkiego tematu da się wyciągnąć... myślę, że sam możesz być zaskoczony :) Cytuj
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 - kop z półobrotu hmmm przynajmniej model już mam :P Cytuj
Master Kiełbaster Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 co z tą polską? czy bitwą 18 już tuż tuż... Cytuj
SUPER_OkO Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Moze temat kolejnego speeda niech ma zawsze nazwe od jego zwycieskiego nicka ;) W tym wypadku bylby FIKOLEK. Inne propozycje: - Wielkie nic - Klapa - stop - "para dont osa" Cytuj
Destroyer Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 ludzie trosze cierpliwośći :) nie wszyscy wstają przed 10 :D no to otwieram speeda mam nadzieje że za temat mnie nie rozszarpiecie :D cheers! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi