Napisano 8 Czerwiec 200717 l Gratulacje zwycięztwa w mini-bitwie dla FIKOŁKA! :D oto link do zwycięzkiej animacji! Zwycięzcę proszę o założenie nowego tematu z tytułem kolejnej sesji speeda.
Napisano 10 Czerwiec 200717 l wygrałem jupi :D mało tych animek był a głosujących niewiele więcej :( jaki chcecie temat na następnego speeda, żeby nie umarł jak ten ? :)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l był taki temat speed paintingu - myślę że by było zainteresowanie :P (przynajmniej wśród widowni)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Wymysl cos:) Tym razem wezme udzial, bo sie rozanimowalem i mnie nosi ;) ;)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Wymysl cos:) Tym razem wezme udzial, bo sie rozanimowalem i mnie nosi ;) ;) daj szansę innym. stój z boku. ;)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l co myślicie o break dance :) nie za trudne? w sumie to każda kanciasta animka przejdzie, bo to co oni robią to jakby prawa fizyki ich nie obowiązywały :) albo troche oklepany temat jak zabawa z piłką albo z pałką :D Master Kiełbaster co miałeś na myśli :)? bo nie jestem pewiem ale chyba trzeba dodatkowo rigi wyposarzyć :D
Napisano 10 Czerwiec 200717 l no to rzućcie jakieś propozycje :) bo sam to nie wiem co bedzie najlepsze - łyżwiarstwo figurowe na lodzie :P - kop z półobrotu - praca górnika :) niewiem :), to nie takie proste wymyślić dobry temat :)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor No to ustalmy zatem jakiś termin... proponuję po kolejnym weekendzie wystartować z kolejnym speedem (18 czerwca start)... do tego czasu niech powstanie jakiś temat :) Jako zwycięzcy przysługuje Ci taki przywilej Fikołku, aby temat wybrać, więc wykaż się inwencją. Temat nie musi być konkretny... może być bardzo otwarty.. (plama, dziura, zjawa... itp.)... może tylko sugerować jakiś trop myślenia (walka z wiatrakami, nie taki diabeł straszny.. itp.) .. to taka mała podpowiedź, aby zmusić animatorów następnej bitwy do kreatywnego podejścia a nie tylko trafnego wbijania kluczy ;) Wykaż się fikołku! Albo walnij coś tak z zakoczenia i zobacz co z takiego lekkiego tematu da się wyciągnąć... myślę, że sam możesz być zaskoczony :)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Moze temat kolejnego speeda niech ma zawsze nazwe od jego zwycieskiego nicka ;) W tym wypadku bylby FIKOLEK. Inne propozycje: - Wielkie nic - Klapa - stop - "para dont osa"
Napisano 18 Czerwiec 200717 l ludzie trosze cierpliwośći :) nie wszyscy wstają przed 10 :D no to otwieram speeda mam nadzieje że za temat mnie nie rozszarpiecie :D cheers!