Napisano 11 Czerwiec 200717 l Hej Wrzucam screen z wip'a postaci "terrorysty" z afgańskich gór. Właściwie jak na razie to zwykły niekompletny speed, ale o ile czas pozwoli to go skończe. Pozdrawiam PS: Model zrobiony oczywiście tylko w maxie :]
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Autor Myśle że załatwie to jedną rzeczą - brodą na teksturze. Każdy afgańczyk ma w końcu brode... Nie wiem czy będzie to wystarczające, więc jak jakieś sensowne sugestie to piszcie
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Znowu to wydziergales w maxie? Spadaj :) (i tyle z krytycyzywnego konstruktyzmu :D )
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Wielki brat patrzy :) Fajny, chociaz faktycznie wyglada bardziej na araba ze starych amerykanskich filmow ;)
Napisano 11 Czerwiec 200717 l E tam przesadzacie. Dojdzie broda pod oczy i bedzie gites:] Modelik fajny:]
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Jednak to jest ważne bo sama broda nie wystarczy. Sam mam na tapecie Taliba/rebelianta. Spędziłem mnóstwo czasu na wynajdowanie referencji twarzy typu arabskiego. Dajcie spokój.
Napisano 12 Czerwiec 200717 l to mozna cos takiego zrobic w maxie?! - OMG gratulacje! :D zapowiada sie dobrze ^^
Napisano 13 Czerwiec 200717 l a ja powiem tak- a ja wiem, a ja wiem, a ja wiem XD klicek ma racje- jedzesz dalej ;) pozdrowki
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Tak teraz sobie mysle, poka wire :) I nie udawaj ze nie przegladasz tego watku, Wielkie oko patrzy :)
Napisano 13 Czerwiec 200717 l hehe, wygląda jak rodżer móóre 007 james bond w przebraniu taliba. bardzo fajny sculpt.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Hm...a tam są jakieś normalki itp ? Dołączam sie o requesta o wire-a ;)