PAINbringer Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Hej Wrzucam screen z wip'a postaci "terrorysty" z afgańskich gór. Właściwie jak na razie to zwykły niekompletny speed, ale o ile czas pozwoli to go skończe. Pozdrawiam PS: Model zrobiony oczywiście tylko w maxie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Cacy.Dobrze sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Czad, ale uroda chyba mało arabska. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Myśle że załatwie to jedną rzeczą - brodą na teksturze. Każdy afgańczyk ma w końcu brode... Nie wiem czy będzie to wystarczające, więc jak jakieś sensowne sugestie to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 ju ken du beter master dzedaj use jor powers Best Regards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Znowu to wydziergales w maxie? Spadaj :) (i tyle z krytycyzywnego konstruktyzmu :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Wielki brat patrzy :) Fajny, chociaz faktycznie wyglada bardziej na araba ze starych amerykanskich filmow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 super :) pokaz siateczke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 E tam przesadzacie. Dojdzie broda pod oczy i bedzie gites:] Modelik fajny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Świetny modeling jak zawsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 świetna robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Jednak to jest ważne bo sama broda nie wystarczy. Sam mam na tapecie Taliba/rebelianta. Spędziłem mnóstwo czasu na wynajdowanie referencji twarzy typu arabskiego. Dajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 to mozna cos takiego zrobic w maxie?! - OMG gratulacje! :D zapowiada sie dobrze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 a ja powiem tak- a ja wiem, a ja wiem, a ja wiem XD klicek ma racje- jedzesz dalej ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Tak teraz sobie mysle, poka wire :) I nie udawaj ze nie przegladasz tego watku, Wielkie oko patrzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 hehe, wygląda jak rodżer móóre 007 james bond w przebraniu taliba. bardzo fajny sculpt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Hm...a tam są jakieś normalki itp ? Dołączam sie o requesta o wire-a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 no cóż pikna maxowa robota :) co tu więcej pisac ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi