Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie uważacie że dział darmowe modele jest źle zrobiony?

Bardzo małe miniaturki, bez możliwości powiększeń, nie podpisane, bez opisu, bez licznika pobrań...niepotrzebny dział super modele co sugeruje że wszystkie inne są gorsze (a więc przypadkowy gość może pomyśleć że nie ma sensu ich pobierać)...

Według mnie ten dział nie ma szans rozwoju jeśli tak dalej to zostanie... ;]

tak sobie tylko myślę... :)

pozdro

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ja bym był za działem darmowe: modele,textury, sceny. bylyby tam linki itd. zwiekszyłoby to ogladalnosc forum.

podpisuje sie obiema rekami pod takim dzialem (napewno cos tam zapodam ;>)

Napisano

O geezas, nauczyciele sie znalezli. Jak ktos potrzebuje modelu, to dlaczego ma go nie sciagnac? Nie Wasza brocha i decydowanie o tym, czy powinien, czy nie.

Wiele mozna sie nauczyc z takiego gotowca. Nie mowiac juz o sytuacji, gdy rigger nie chce tracic czasu na modelowanie, tylko bierze czyjs darmowy model i robi setup.

Napisano

Faktycznie, nie nam o tym decydować, czy ktoś powinien używać te modele, ale zarząd forum ma prawo decydować, czy dział będzie, czy nie.

A to, że go nie będzie, to dobra decyzja. Przynajmniej z modelami, które są tam obecnie.

Napisano

proponuje nauczyć się sprawdzać daty wątków i ostatnich komentarzy. Po tym jeszcze zastanowić się nad treścią odpowiedzi.

closed. i żółta kartka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności