Tomson Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 nie uważacie że dział darmowe modele jest źle zrobiony? Bardzo małe miniaturki, bez możliwości powiększeń, nie podpisane, bez opisu, bez licznika pobrań...niepotrzebny dział super modele co sugeruje że wszystkie inne są gorsze (a więc przypadkowy gość może pomyśleć że nie ma sensu ich pobierać)... Według mnie ten dział nie ma szans rozwoju jeśli tak dalej to zostanie... ;] tak sobie tylko myślę... :) pozdro
Bhaal Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 o, nawet nie wiedziałem,że taki dział istnieje :)
!Ewert Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 myśle że w ogóle nie powinno byc takiego działu..
oo79 Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 ja bym był za działem darmowe: modele,textury, sceny. bylyby tam linki itd. zwiekszyłoby to ogladalnosc forum. podpisuje sie obiema rekami pod takim dzialem (napewno cos tam zapodam ;>)
Bhaal Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 nie róbmy im krzywdy i nie umieszczajmy za friko modeli
Reanimator Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 O geezas, nauczyciele sie znalezli. Jak ktos potrzebuje modelu, to dlaczego ma go nie sciagnac? Nie Wasza brocha i decydowanie o tym, czy powinien, czy nie. Wiele mozna sie nauczyc z takiego gotowca. Nie mowiac juz o sytuacji, gdy rigger nie chce tracic czasu na modelowanie, tylko bierze czyjs darmowy model i robi setup.
piotrek Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Faktycznie, nie nam o tym decydować, czy ktoś powinien używać te modele, ale zarząd forum ma prawo decydować, czy dział będzie, czy nie. A to, że go nie będzie, to dobra decyzja. Przynajmniej z modelami, które są tam obecnie.
pecet Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 a ja bym chciał żeby była taka galeria jak kiedyś była :p
piksar Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Tutaj można znaleźć dużo modeli 3d za free http://www.google.pl :) to miało być zabawne ?
Marcin Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 proponuje nauczyć się sprawdzać daty wątków i ostatnich komentarzy. Po tym jeszcze zastanowić się nad treścią odpowiedzi. closed. i żółta kartka.
Rekomendowane odpowiedzi