Rascal Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Witam wszystkich. Prezentuje moja najnowsza prace, a wlasciwie moj debiut na arenie wizualizacji 3D. Dotychczas nie wykonywalem zadnych tego typu projektow wiec czas to zmienic :) Jesli chodzi o soft to nadal trzymam sie Maya natomiast render to V-Ray for Maya.
tpiatek Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 to co rzuciło mi sie w oczy to dziwnie płaski środek membrany głośników i zbyt cienkie nogi tego folelika pod nogi, też za bardzo świeci się kanapa Pozdrawiam
SWRSC Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 hehe, bajera :) tylko ja bym wstawil większe lcd :p fajny ciemny klimat wnętrza
Touch Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Sofa jak z lateksu;) Bardzo podoba mi się klimat pomieszczenia, jednak pomysł z lustrami nad TV jest poroniony:) Ładny dywan i fronty kolumn;) Pozdr
Rascal Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 Faktycznie membramki zbyt plaskie :) bede musial je nieco wypuklic co do fotelika to tez racja pod naciskiem wiekszym moglby sie nieco zniksztalcic. Efekt wykonania kanapy zamierzony :) Hehe z tymi lustrami to fakt :) generalnie mialo ladnie wygladac a nie byc funkcjonalne hehe.
JmTm00 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Całkiem klimatyczne wnetrze...tylko chyba kanapa mało wygodna musi byc ;/ Swoją drogą: Jak sprawdza sie v-ray pod majkę? Jaki miałeś czas rendera?
pionix Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Bardzo ładnie wyszło, może tylko ciut za ciemno jak dla mnie (chyba że to wina mojego monitora:)
Gość Raffaello Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 kolorki klimatyczne, takie jak lubię kanapa to raczej na przedpokój a nie do salonu przed kinem domowym, ból kręgosłupa po dwóch godzinach murowany ;) głośniczki są a jeśli można zapytać, gdzie jest videło diwidi??? ogólnie pracka fajna pozdrowionka
piotrek Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Całkiem ładnie wyszło. W tej rozdzielczości renderowałeś czy zmniejszyłeś nieco? Coś z AA dziwnego się miejscami dzieje.
Rascal Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 Renderowalem w tej rozdzielczosci, wszelkie babole sa wynikiem mojej niklej wiedzy na temat renderingu w V-Ray'u :)
Kedzior Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 nie wiem o co Wam chodzi, jakie babole? ;p Czy to ważne że tam jak się przyjrzeć z lupą to coś się dopatrzy? Dla mnie wypasik, klimat jest esktra. Wogóle jak na pierwszą wizkę to rewelka.
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 ładne połączenie czerwiwni i czerni. Lustra wymien na foty
!Ewert Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 bardzo ładnie, ale myśle że niebo jest za białe:) ale podoba mi sie
Rascal Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Niebo jest przepalone z tego wzgledu ze chcialem tak wystylizowac jak by shot byl robiony cyfra, robiac fotke w ciemnym pomieszczeniu to co jest za oknem jest nieco przepalone :)
Rekomendowane odpowiedzi