Maciek_ Napisano 24 Wrzesień 2011 Share Napisano 24 Wrzesień 2011 wow.. to jest jedna z pierwszych prac z DP w których mam naprawdę wrażenie, że postać wyskakuje z obrazu. No i ten fiolet :D Ile czasu zajmuje zrobienie takiej pracy? Ps. komenty Świeżego czasami mnie miażdżą : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Nie sztuką jest nawalić kolorów, tylko mądrze budować delikatnymi akcentami, Sławek jest w tym mistrzem. Mi to się właściwie nie chce już komentować tych pracek, z defaulta można przyjąć, że jest kozacko i tyle ;) ps.(ja wolałem Sub-zero) :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Nadal autoportret najlepszy... a co do kolorków to ja chętnie Cię Sławku nauczę... o ile ty nauczysz mnie malować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Heh miło że ktoś to docenia ;p Jakkas rzuciłbyś coś nowego, czekam i czekam na tego upa na stronie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmichalinx Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 łał zostalem rozpitolony! ten lecacy typek co w wiekszej rozdzielczosci na poprzedniej stronie jest - przekozak. jak dla mnie taka ograniczona paleta kolorow miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Już trochę skompletowałem twoich kart. Piękne są. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Nie wiem jak takie prace mogłyby się znudzić ;) Zawsze pięknie tutaj, zwłaszcza ta pierwsza z setu Magic the Gathering. Kompozycja, kolor, twarz kolesia, wszystko jest mistrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi