polka dot Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 75 śliczne kolory. ładniasta gama całej tej serii. kłuje mnie tylko przechylenie aparatu dziobem w dół. lub tam w górę. ale ja się nie znam, nie mam oryginalnej cyfrówki z fisheyem ;) a okna są ekstra. http://img166.imageshack.us/img166/9351/oknagi1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Faktycznie bardzo fajne cieplitnie kolory w tej serii. Dziwnie przeprzywione przedostatnie. Cięższa prawa strona jest nad lewą, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 74 - 78 uwielbiam takie zdjęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 maly secik z Orlowa. 81. niestety spadl snieg :/ ale przy okazji wyszly wszystkie syfy na matrycy. 82. i bonusowe. ostatnio wszedzie robie panoramy. Faktycznie bardzo fajne cieplitnie kolory w tej serii. Dziwnie przeprzywione przedostatnie. Cięższa prawa strona jest nad lewą, hehe tez am z tym prblem. ale wmawiam sobie ze ziemia nie jest okragla, a nie lubie krzywego komina ;) polka dot, calkiem fajna wersja, ale wole jednak w poziomie. ale szersza ramka wyglada zachecajaco. torm, tez lubie takie klimaty :P co widac. wbij sie na jakas fabryke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 kamilsien muszę czegoś poszukać w okolicy, a 82 od razu zaczęło do mnie mówić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 ostatnie 3 wydają się być mocno szopowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 piksar, niekoniecznie, dobrze wywolany raw :D i balans bieli ;) w szopie zmniejszylam, colorburnem niebo, kontrast (dla wyrownania) i wyostrzyc. ot wsio. a niebo tego dnia bylo wysmienite. czy to duzo? nie wiem, dla mnie 5 min. w sumie to tzw. standardowe obrabianie zdjec (tj. te czynnosci) torm, ja wciaz zaluje, ze statyw ktory pozyczylam (od statywu Jedynego zgubilismy stopke) nie trzyma pionu, wtedy rozmylabym ten Baltyk, ech ;) a teraz znikam na wernisaz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 glupie zabwy z lampa biurkowa. 83. 84. i jakies stare smiecie z pokazów w Szafie. 85. 86. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 maly edit. 87. KULT ogolem http://img206.imageshack.us/img206/6519/95516078sm7.jpg 88. KULT 'zblizenia' ;) http://img212.imageshack.us/img212/9922/kult2uw9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Marzec 2008 Autor Share Napisano 16 Marzec 2008 89. manifa, droga do ul. Dlugiej http://img232.imageshack.us/img232/751/manifa1ix3.jpg 90. i na Dlugiej http://img247.imageshack.us/img247/677/manifa2vi4.jpg sorry, za taki sposob, ale sila wyzsza. swoja droga - flaki z olejem. padalo, nic sie nie dzialo, zadnej krwi i mozgow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 91. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 świetne zdjecia, fajne kolory, zwlaszcza na tych czarnobialych ;) i podobaja mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 92. z malej wycieczki na Hel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 fajne kolory, zwlaszcza na tych czarnobialych oksymoron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 93. dalej z wycieczki na Hel, podobaja mi sie takie swieta ;D 94. i kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latarnik Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 94. mi bardzo na tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 a mi 94 bardziej na nie :) ale za to 93 bardzo ładne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 i "taki-se" test nowej zabawki Jedynego. Zenitar 16mm konstrukcja fish-eye. Fajniusie :) 95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 no to troche zaleglosci. najpierw zrodlo calego zla w Gdansku, przyczyna dziury ozonowej i tego, ze psy gonia swoj ogon - Biskupia Gorka 96. 97. 98. 99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 100. 101. 102. 103. 104. 105. 106. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Klimat tych zdjęć na których są budowle jest przytłaczający. Co to jest to na zdj 106?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 106 to jakby zebra mostu (zawsze powtarzam, ze na architekturze sie nie znam ;)), tylko tak po winku ;) 107. 108. 109. 110. a z tego jestem dumna, o. wyostrzylam na zepsutym manualu 200 mm ;) reszta na flickrze (link w podpisie), to byl dosc plodny weekend ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2008 111. catwalk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 (edytowane) taki fragment z dni Gdanska. taki fragment z dni Gdanska. co do imprezy, to obchodzilismy swieto nadania przywilejow itd. wiecej Wam nie powiem, gdyz za bardzo wkurzalam sie na tlum wokolo. swoja droga, niesamowite jest, ze ludzie "lgna" przed aparat. zabijalam sie o turystow, ktorzy nagle sie zatrzymali, bo chca miec zdjecie na tle parady... ech. EDIT tamto usunelam ze wzgledu na jakosc. masakrycznie to wygladalo, zatem pasek tu, osobiscie wole taka forme prezentacji zdjec. Edytowane 27 Maj 2008 przez kamilsien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 106 czadowe, a i catwalk świetny, z jakiej okazji go zrobiłaś? opowiedz mi o tym zdjęciu, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 27 Maj 2008 Autor Share Napisano 27 Maj 2008 no wiec pierwsze to zebra mostu. polowe zdjecia wycielam, pomnozylam do 4 sztuk, ktore potem poobracalam i zmienilam w cwiartki. a catwalk jest z imprezy FashionNite, znajoma Jedynego organizuje pokazy mody, a my pstrykalismy przy okazji. tu masz pasek z imprezy. co wiecej moge opowiedziec - nie wiem. zal mi tylko kobiety, ze ma takie tyczki. wygladala niezdrowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2008 male zabawy z klasyka ;) swoja droga, jak uslyszalam, co do powiedzenia maja o tym zdjeciu teoretycy fotografii... jakbyscie nie zauwazyli - chodzi o holokaust -_-' 112. prawie-jak-bresson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 mala aktualizacja. takie pstryki, glownie z Krakowa, gdzie od wrzesnia mam przyjemnosc mieszkac, mam nadzieje, ze na stale :) 113. zaprzyjazniamy sie z golebiami, ostatno Jedyny wyprowadzal je za pomoca precla z rynku, pozniej ten blizej nieznany mi obcokrajowiec otrzymal od nas precla... pozarly go. 114. 115. Krakow swiatowy. 116. pasek z jajnikami. http://digart.img.digart.pl/data/img/53/56/download/2462010.jpg reszta albo na blogu (tam jest wiecej), albo na flickrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 112 - rozumiem, że tylko zdjęcie po prawej jest Twoje, jeśli tak to moim zdaniem sporo traci w tym zestawieniu, ale pewnie to tylko dlatego, że jestem miłośnikiem wszystkiego co wiekowe :) poza tym ciekawy kontrast reszta do mnie nie przemawia, może poza uchwyconym wyrazem twarzy "jedynego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 to nie Jedyny :| ja mam gust! to obcokrajowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 wybacz...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 No wiec byl szczyt, byl tez anty szczyt. Na tym ostatnim mialam przyjemnosc byc. No i zdjecia. Wszelkie uwagi jak zwykle mile widziane. 117. 118. 119. 120. 121. 122. 123. 124. Wiecej w tym pliku http://photokami.files.wordpress.com/2009/02/anarchiapas.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 och jej takie reporterskie :) ładne podoba mi się. 119 fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 zawsze mi sie Twoje zdjecia podobaly, a od kiedy sam zakupilem aparat i wglebilem sie w temat podobaja mi sie nawet bardziej :) trzymaj poziom ;) serdecznosci, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 dzięki wielkie :) normalnie od tych literek puściłam rumieńca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi