nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Witam!! chyba 100 lat nie modelowalem samochodu wiec wypadalo by sobie przypomniec jak sie modeluje :) ps. samochod moje marzenie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 coś mi bardzo nie pasuje ten citroen do oryginału i troche maska krzywa, ale to początek dopiero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 nie tylko maska jest krzywa :) ale naszczescie to dopiero poczatek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 ok troche poprawilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 eeeeeee Nielot zepsuuuuules, trzeba było nagrywac video :D Model spoko(mimo ze sie znam jak swinka na gwizdkach :P)A tak to fajnie ze ciagle cos robisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 hehehehhe no nie wierzę :P nielot powrócił do samochodów :P a już myślałem, że się tylko organika dla ciebie liczy :P:P narazie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 hehe klicku do wideo to sie nie nadaje :D za duzo by bylo niepotrzebengo syfu :D i teraz moje umiejetnosci modelowania samochodow spadly i nie wuiem czy wyjdzie ladnie :) nawet nie wiem czy skoncze bo mozliwe ze mi sie szybko znudzi ;) powiem szczerze ze nawet myslalem sobie o tobie i samochodach jak to by bylo jakbys polaczyl te "czynnosci" ;) chudy hehe wsumie tez nie wierze ze samochod robie :D zobaczymy co z tego wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 oj nielotku widac tendencje z organiki, gdzieniegdzie za miekkie krawedzie moim zdaniem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Witam!! postaram ise poprawic, dzieki :) ps. w sumie szybko jakos to zrobilem :D jeszcze troche poprawek i jade dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Suuuper! :) Będzie wnętrze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Suuuper! :) Będzie wnętrze? :) hehe nie wie mczy bedzie "zewnetrze" narazie planuje karoserie zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 wcześniej organika teraz autka , bardzo ładne modele , powodzenia !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 to też jeden z moich ulubionych samochodów. popraw obrys świateł - brakuje jednego kantu. plastiki zabezpieczające na zderzaku nie powinny mieć aż tak wyraźnego chamfera, a boczne wprzetłoczenie "wybija się" z blotnika w ten sposób, że miejsce wokoło niego jest wklęsłe. http://www.autogaleria.pl/fotografie/citroen/citroen_c4_coupe_1.6_hdi_110_vtr_pack_2006_12.jpg pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Krzysiek M to nie tak do końca jest :P bo wcześniej, na samym początku to samochody były, a potem się rzucił na organike ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 hehe no wlasnie pierw byly samochody pozniej organika i znow samochod z tym ze tylko jeden :D mentaller--> wielkie dzieki poprawie hehe jesli chodzi o boczne przetloczenie to nie zauwazylem tego a mam mialem to samo zdjecie, slepy jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Ale organika lepsza chyba jest co nie ?? ;) rofl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 hkropinski--> dzieki :) Krzysiek M pewnie ze lepsza, fajniejsza, ciekawsza :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 ładne auto wybrałeś, model ładny tylko na masce ta wypukłość jakby trochę za duża była, pokaż z następnym updetem siatkę, powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 nielot masz wystarczajaco refek? dzisiaj sie natknalem na pare fajnych stronek:) tutaj jest dosc sporo http://www.netcarshow.com/citroen/2005-c4_coupe/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi