Napisano 23 Czerwiec 200717 l Witam!! chyba 100 lat nie modelowalem samochodu wiec wypadalo by sobie przypomniec jak sie modeluje :) ps. samochod moje marzenie :D pozdro
Napisano 23 Czerwiec 200717 l coś mi bardzo nie pasuje ten citroen do oryginału i troche maska krzywa, ale to początek dopiero...
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Autor nie tylko maska jest krzywa :) ale naszczescie to dopiero poczatek ;)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l eeeeeee Nielot zepsuuuuules, trzeba było nagrywac video :D Model spoko(mimo ze sie znam jak swinka na gwizdkach :P)A tak to fajnie ze ciagle cos robisz :)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l hehehehhe no nie wierzę :P nielot powrócił do samochodów :P a już myślałem, że się tylko organika dla ciebie liczy :P:P narazie ładnie
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Autor hehe klicku do wideo to sie nie nadaje :D za duzo by bylo niepotrzebengo syfu :D i teraz moje umiejetnosci modelowania samochodow spadly i nie wuiem czy wyjdzie ladnie :) nawet nie wiem czy skoncze bo mozliwe ze mi sie szybko znudzi ;) powiem szczerze ze nawet myslalem sobie o tobie i samochodach jak to by bylo jakbys polaczyl te "czynnosci" ;) chudy hehe wsumie tez nie wierze ze samochod robie :D zobaczymy co z tego wyjdzie :D
Napisano 24 Czerwiec 200717 l oj nielotku widac tendencje z organiki, gdzieniegdzie za miekkie krawedzie moim zdaniem;)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Autor Witam!! postaram ise poprawic, dzieki :) ps. w sumie szybko jakos to zrobilem :D jeszcze troche poprawek i jade dalej ;)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Autor Suuuper! :) Będzie wnętrze? :) hehe nie wie mczy bedzie "zewnetrze" narazie planuje karoserie zrobic :D
Napisano 24 Czerwiec 200717 l wcześniej organika teraz autka , bardzo ładne modele , powodzenia !! :)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l to też jeden z moich ulubionych samochodów. popraw obrys świateł - brakuje jednego kantu. plastiki zabezpieczające na zderzaku nie powinny mieć aż tak wyraźnego chamfera, a boczne wprzetłoczenie "wybija się" z blotnika w ten sposób, że miejsce wokoło niego jest wklęsłe. http://www.autogaleria.pl/fotografie/citroen/citroen_c4_coupe_1.6_hdi_110_vtr_pack_2006_12.jpg pozdro
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Krzysiek M to nie tak do końca jest :P bo wcześniej, na samym początku to samochody były, a potem się rzucił na organike ;]
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Autor hehe no wlasnie pierw byly samochody pozniej organika i znow samochod z tym ze tylko jeden :D mentaller--> wielkie dzieki poprawie hehe jesli chodzi o boczne przetloczenie to nie zauwazylem tego a mam mialem to samo zdjecie, slepy jestem :D
Napisano 25 Czerwiec 200717 l Autor hkropinski--> dzieki :) Krzysiek M pewnie ze lepsza, fajniejsza, ciekawsza :D pozdro
Napisano 25 Czerwiec 200717 l ładne auto wybrałeś, model ładny tylko na masce ta wypukłość jakby trochę za duża była, pokaż z następnym updetem siatkę, powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 25 Czerwiec 200717 l nielot masz wystarczajaco refek? dzisiaj sie natknalem na pare fajnych stronek:) tutaj jest dosc sporo http://www.netcarshow.com/citroen/2005-c4_coupe/ :)