Kuba Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Miałem nie startować w tej bitwie, bo temat tak średnio mi podchodzi. Poza tym miałem zrezygnować z bitew na jakiś czas, żeby trochę poćwiczyć samemu. Zrobiłem model bomby atomowej sterowanej przez Pana Pilota o ptasich kształtach, w roli nawigatora - brat Pana Pilota. Model ma 908 trisów, zobaczę czy uda mi się go pomalować na czas.
Tomala Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Nie no zamkną nam to forum jak się Kaczyńscy dowiedzą a za moją pracę Ojciec Dyrektor rzuci klątwę i pozamiatane.
Roszondas Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Dwa kaczko-ptaki w bombie atomowej.. ja nie widzę tu żadnej aluzji :D heh Wpierw Rydzyk, teraz kaczki..
Tony M. Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 a mi się kojarzy z reklamą "czegoś tam" do czyszczenia kibelków... WC kaczka albo WC picker ... czy jakoś tak
Kuba Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 Tony M. - Twoja interpretacja nie wyklucza pozostałych :) Bomba pomalowana, może jutro albo w sobotę jeszcze nad tym posiedzę, chociaż w końcu chciałbym wrócić do przerwanej pracy nad innym modelem ;)
Faceless Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 LOL :D Pomysł bombowy! A po eksplozji następuje reakcja łańcuchowa, zaczynają się klonować i pozamiatane. Nie ma świata.
JackVasi Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 pomysł jak i wykonanie - genialne :D. Jedyna co mi jakoś nie pasuje to wirnika, ale jest za późno na takie zmiany, a poza tym to kwestia gustu. Ogólnie bardzo mi sie podoba, ale (o ile ten ktos skonczy) jak na razie mam innego faworyta, chociaż i tak pod koniec będę miał wielki problem z wyborem... Pozdrawiam
Levus Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Dobra robota, jednak jakbyś Ci się chciało wycieniować jakoś bardziej elegancko, trochę jednolita w tonacji ta bomba.. Na specular się pokusiłeś?:D
Matys Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 heheh super sprawa jedyne co bym zmienil to zamiast tego pomaranczowego wzorku dal takie zeby rekina jak to czesto na samolotach, patent generalnie nie jest za orginalny ale to poprostu zawsze super wyglada ;-)
Kuba Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Napisano 13 Lipiec 2007 Specular, skoro KLICEK pozwolił, został użyty :) Nie wiem czy zmienię przód, na pewno pomyślę i zobaczę, jak by wyglądało z rekinem. Dzięki wszystkim za komentarze ;) EDIT. Wrzucam finałowy obrazek, w sumie niewiele dodałem, reszta zostaje tak jak jest :)
Levus Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 Od razu mi przychodzą na myśl króliki kamikadze z dw2:)
Gość Marioza Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 moim zdaniem pierwsza klasa, swietnie to wygląda i patent z dodatkową mapą spec dobry
Rekomendowane odpowiedzi