Vorek Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 HAHAHAHAA Taaaaak, już prawie ! Jeszcze tylko kilka kropel i Mikstura Totalnej i Ostatecznej Zagłady będzie gotowa !! .... Tak trochę spontanicznie biorę udział w tej edycji minibitwy, troszkę inne podejście, mam nadzieję że się spodoba ;) Mam też nadzieję że się wyrobię z teksturkami ;) Pozdrawiam Można zrobić podstawkę nie wliczającą się do polycountu i osobną teksturkę dla niej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Fajny pomysł, wykonanie też super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 He he oczy ma jakby wodę ognistą polewał ;) A podstawka myślę że ujdzie, jeśli tylko nie będzie na niej dodatkowych bajerów typu szafki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 super, bardzo mi sie podoba, niewiem jaki miales pomysl ale ja bym chyba zrezygnowal z oczu w postaci kulek, i zamiast tego dal ciemne okulary i cos jescze dorobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Jak te szkła to płaskie obiekty i leżą w jednej płaszczyźnie to możesz je narysować na jednym plane-ie i odsłonić tylko okulary (opacity)zaoszczędzisz kilka trisów i będziesz mógł zaokrąglić model tu i ówdzie.A z tego co wiem to wszystkie obiekty w scenie wliczają sie do polycountu. Fajny pomysł czekam na textury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Dzięki za rady, okularki zrobiłem mu nieco inne, gogle ochronne ;) będą pasowały do klimatu. zmapowany :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 super super, zniecierpliwoscia czekam na texturki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Bardzo bardzo fajnie, czekam jak reszta na texturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Ah Ci bliźniacy, już myślałem że JunioR zdublował posta :D Dzięki Baaardzo speed test wypalonego AO i Światełka + szkicowe kolorki, prawie prosto z pieca, nie mam czasu na poprawki w PS, komercha goniiii :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Witam!! pokazesz rozlozone mapowanie ? :) wyglada super !! Ah Ci bliźniacy, już myślałem że JunioR zdublował posta :D hahaha dobrze ze nie tylko ja sie myle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 uv'ki, mogło być lepiej, spieszyłem się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Oj do mapek mozna by bylo sie bardziej przylozyc ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Mi się już podoba, myślałem ze wyjdzie trochę kanciate ale jest super. Popracuj nad texturą i będzie bardzo klimatyczna scenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 powoli pojawiają się teksturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 super Voras, jezeli moge cos podpowiedziec to nie uzywaj czarnego koloru, nalbo staraj sie to robic jak najrzadziej :) Bardzo podoba mi sie styl wiec atakuj tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 super, wlasnie taki pomysl wpadl mi do glowy na butelki, skoro one juz sa kanciaste z racji limitow, to moze niech nie beda okragle, moze wlasnie zrob takie butelki, zlozone z trojkacikow, wtedy bys mogl zrobic ladne przecierki na krawedziach;) ja bym zrobil butelki ciemno czerwone, niemusza byc wszystkie, ale nawet ze dwie, mysle ze to jescze ozywiloby ta prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 delikatna linia pośrodku książki by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Dzięki wielkie za wszystkie rady :) Adek_CG - z tymi butelkami problem jest taki że mam dla wszystkich te same uvki. To już jest koniec, finito, finish, w weekend mnie nie będzie więc musiałem to skończyć dzisiaj :) Wzorek na płaszczu i baza do fałedk z fotki, mam nadzieję że to nie przeszkadza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 ooo oo o :D super ! bardzo lubie takie modele czarodziej(i)ow alchemikow itp :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 fajnie!:D ile malowałeś text. ? hoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Gratuluję ukończenia. Szkoda jedynie, że nie wcisnąłeś na teksturze butelki innego koloru. Mimo to fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Dzięki :] Radzisz - w sumie trudno powiedzieć, klika godzin z przerwami, licząc wypalanie AO i światła. 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 super sobie poradziles, swietnie wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Świetna pracka ;) Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 bardzo fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 tak jak sadzilem, super wyszlo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Fajne te jasne elementy na niebieskiej sukience. Podoba mi sie ta czcionka z pospisu na poprzednim renderze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi