Orangegraphics Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 No to Finished... taki hop. nie wiem dlaczego dopiero teraz:) zapomniałem że wątek był w wipie nie w finished :D Analogowa lustrzanka. według mnie w realu daje rade i daje dużą frajde :) no i siatki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Model świetny, ale render nie dorównuje (albo powiększyłeś w PS do 200%). Też mam Yashicę, ale mocno inną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 no ok to teraz daj obrazek, który mi się na monitorze zmieści bo tego nie ogarniam :P, widze może połowe obrazka naraz a monitora małego nie mam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 arevulopapo> dzięki, co myślisz że w renderze można poprawić? jak go zrobić by był lepszy? chudy> prawym myszy klik i pokaż obrazek ;pp (firefox) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 nie podoba mi sie;] render słaby a model przeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 fajny model, render tez nienajgorszy, tylko odbicia na niektórych elementach nienaturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 shading i sampling na renderze troszke kuleje, dof troszke nadrabia. Pomęcz render to będzie gites :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 mnie sie wszystko podoba :) gdybys zmniejszyl obrazk nikt by sie nie przyczepil do niczego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 wlasnie mniejsze obrazki bo sie ciezko obejrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi