ortheza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tym razem obrodzilo uczestników w porownaniu z poprzednia sesja :-) No ludzie brac sie do glosowania Sonda konczy sie za 10 dni. Szykujcie sie na nastepna sesje :) Jesli Weedlog nie podrzuci do 10 dni tematu, to w sesji 3 tematem bedzie projekt "Świątyni Śpiewającego Wiatru" Ale licze na to ze da znac :] Bo to na niego wypada zalozenie 3 sesji. Wygrany z tego glosowania bedzie odpowiadal za sasje numer 4. dla ulatwienia glosowania podaje tu opis jaki musi spelnic obrazek: Mashu Jagaharri - prywatny zabójca M'alaka. Wygląd: postać owiana tajemnicą, każdy opisuje go w inny sposób ale w każdej historii pojawiają się wzmianki o ciele pokrytym tatuażami i inkrustowanych ostrzach wykutych z hipnotyzującego zielonego metalu. OmeN2501 anoniredi Ortheza o r o Łukasz Jaskólski janko1987
miriam Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Głosik na Łukasza :D najbardziej przypadła mi jego pracka do gustu ;).
nicponim Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 dylemat miedzy omenem a lukaszem,ale jednak postawilem na lukasza( w sumie zmienialbym spodnie na bardziej baloniaste, helm tez moze troszke, ale ruszyl mnie pomysl z tymi zielonymi wydzielanymi ze skory-swietne! a kolory itp. to jak zwykle gorna polka;])
Łukasz Misztela Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 głos na Łukasza :) fajna pracka, no i walczysz nareszcie z kolorkiem:)
Elmo22 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a ja na Omena bo mnie gosciu rozwala swoimi prackami. miodna jest... Lukasz i anoniredi tez ostro - podoba sie bardzo
Thalion Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jeszcze jeden głos na Omena, ale inne prace też są interesujące.
prrrszalony Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mój głos: na Omena, za płaszczykokapelusz i kolory :)
anoniredi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zagłosowałam już jakiś czas temu (na najlepszego ;).
mirach Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Eh, ciezki wybor, zaglosowalem na anoniredi, ale tak czy siak prawie wszystkie prace zapisalem sobie na dysku :)
lisu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Głos na Omena, bez patrzenia na nicki, poprostu najlepsza technicznie (jakbym po nickach dawał to by nie dostał ;) ileż nagród jeszcze można zgarnąc ? ;) ) - ciekawe ujęcie.
chveti Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Głos na tego co ma więcej postów - Omena ;) Wyszło super.
purple Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Na Omena nie dam,bo ja od takich rzeczy to mam ludzi-Wy to zrobicie;D mój głos więc na... Anoniredi! : za wejście z hukiem na forum i za to że wszystkim co robi zaprzecza swojemu stwierdzeniu, że jakoby "nie miała nic wspólnego z plastyką":D
miriam Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Po burzliwych walkach, wyłonił się kolejny zwycięzca ;). Z nie powtarzalnym Mashu Jagaharri. Został nim znaczną przewagą głosów OmeN2501, Praca trafia do galerii :) LINK Serdeczne gratulacje.
Recommended Posts