Hindus Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Kumpel poprosił mnie o nagranie jakiejs dobrej muzy, głownie techniawy, na cd celem zapuszczania sobie wieczorem w aucie przy piwku xD Wiec pytam was o wasze propozycje bo ja jestem total bezguscie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 kurcze...auto i alkohol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 The Chemical Brothers, Juno Reactor mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 ja polecam gangsta rap akurat dobry na takie spotkania i wyrywanie lachonow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 LOL KLICEK jeszcze Ci jakiś rusek głowę odstrzeli przez okno. Lepiej nie ryzykować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 LOL KLICEK jeszcze Ci jakiś rusek głowę odstrzeli przez okno. Lepiej nie ryzykować ;) Są techniki ochronne, położyć siedzenie tak nisko żeby głowa schowała sie za boczny słupek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Leru to pozniej spotkam go w tesco ;)))) albo tak jak mowi Kuba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 PetDuo, OBI, MarioRanieri, RobertNatus, SvenWittekind, Weichentechnik, MisaSalacova...styka narazie... a tu radyjko : http://www.ngoht.hu:9000/listen.pls glownie hardtech, ale nie zdziwie sie jesli nie chodziło Ci o cos takiego tylko o wieśniackie pompidałki typu Tiesto, C-ból czy Hajzel :!o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 fredek dobra rąbana w tym radiu :D lubię takiego czegoś słuchać jak pracuje :D jakoś szybciej wszystko do kupy składam w maxie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 DPM - "pożar w klubie" Ale dopiero jak ludzie będą w stanie nie pozwalającym na prowadzenie hulajnogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 di.fm kanal dnb ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 House Najlepszy. Do auta przy duzych predkosciach moge polecic psychedelic oraz black metal - niezle daje ;] edit: Z kawalkow moge polecic: Armand van Helden - Set Me Free Armand van Helden - MyMyMy 2006 (Stonebridge RMX) Hit Makers - Set Me Free Coco Steel & Lovebomb - Yachts (A Man Called Adam Mix) {znana nuta na 100% ;)} Wet Fingers - Nu Limit (Menago RMX) PLD vs. Fox The Fox - Precious Little Diamonds Michael Mind feat. Manfred Mann's Earth Band - Blinded by the Light (Electro RMX) Dave Armstrong - Make Your Move (Antoine Clamaran Mix) Tom Craft - Loneliness Tom Craft - Overdose Ferry Corsten - Fire (Goatus' flashover reconstruction) Spencer And Hill - Get It On (Dynamic Freaks Remix) The Disco Boys feat. Manfred Mann's Earth Band - For You (Original RMX) Nelly Furtado feat. Timberland - Give it to me (Roberto Bedross Mix) Nelly Furtado feat. Timberland - Give it to me (Hitmixers Remix) Glamarama - Girls Just Wanna Have Fun (Vocal Mix) Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella (Seamus Haji & Paul Emanuel Club RMX) [+] OST z Animatrix'a - majstersztyk: 1. Peace Orchestra - Who Am I? [Animatrix Edit] (5:58) 2. Free*land - Big Wednesday (4:50) 3. Layo & Bushwacka! - Blind Tiger (6:19) 4. Supreme Beings of Leisure - Under the Gun (3:28) 5. Meat Beat Manifesto - Martenot Waves (7:41) 6. Photek - Ren 2 (4:06) 7. Death in Vegas - Hands Around My Throat (5:05) 8. Junkie XL - Beauty Never Fades [Animatrix (6:13) 9. Overseer - Supermoves [Animatrix Remix] (4:18) 10. Juno Reactor - Conga Fury [Animatrix Edit] (7:24) 11. Don Davis - Red Pill, Blue Pill [*] (8:58) 12. Tech Itch And Don Davis - The Real (8:02) BTW. Juno Reactor - Conga Fury codziennie mnie budzi - wy... kawalek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 glownie hardtech, ale nie zdziwie sie jesli nie chodziło Ci o cos takiego tylko o wieśniackie pompidałki typu Tiesto, C-ból czy Hajzel :!o Stawiasz na jednym poziomie Tiesto oraz C-Bool'a? Czlowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 ja stawiam! doloze do tego cala reszte eurotrensu typu armin van buren, above end bijond itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 ja stawiam! doloze do tego cala reszte eurotrensu typu armin van buren, above end bijond itd Armin, hm. Slyszalem moze jeden jego kawalek, tego drugiego nie znam ;]. Ale stawiac Tiesto i C-Bool'a na jednym poziomie, to tak jak porownywac Merca do Malucha - imo. Nie ta klasa. "House Baby", a "Traffic" (szczegolnie w mixie Montany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 poki maja wspolna ewolucje, bede sie tego trzymac, zrobili z przyzwoitego stylu disco-komerche nazywajac to jakos powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Khm... wybacz, Tiesto porownujesz do Merca?! Chyba takiego z wiejskiego tunningu, ktorym jezdza na dyskoteki w remizie fani Tiesto :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Leru to pozniej spotkam go w tesco ;)))) albo tak jak mowi Kuba ;) ulala ostry ziom, szykuj się w najbliższy piątek Cie odwiedzimy w Gorzowie i poprawimy w niedziele - przelatując do Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 ale ze mnie wieśniak, ja tam lubie Hajzela i ogólnie nagrania z różnych klubów np. ENERGY2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Mi nie wolno dawać autka i puszczać zaprzepaszczonych sił Comy... Fr3d troszke i przycina to twoje radio oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Khm... wybacz, Tiesto porownujesz do Merca?! Chyba takiego z wiejskiego tunningu, ktorym jezdza na dyskoteki w remizie fani Tiesto :> Metafora taka, coby bardziej zoobrazowac gawiedzi roznice - wiekszosc ludzi to wzrokowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix 2005) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek D Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 System of a down to już nie istnieje????? Wole to od jakiegoś obiciach techno typu C-bool czy jak im tam.... Punks not Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 dodam ze nikt w tym watku nawet blisko techno nie byl oprocz Fr3d3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Jakieś Electro mu nagraj :) Znajdziesz takie top składanki na necie - jest w czym wybierać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi