Napisano 28 Lipiec 200717 l Kumpel poprosił mnie o nagranie jakiejs dobrej muzy, głownie techniawy, na cd celem zapuszczania sobie wieczorem w aucie przy piwku xD Wiec pytam was o wasze propozycje bo ja jestem total bezguscie ^^
Napisano 28 Lipiec 200717 l ja polecam gangsta rap akurat dobry na takie spotkania i wyrywanie lachonow ;)
Napisano 28 Lipiec 200717 l LOL KLICEK jeszcze Ci jakiś rusek głowę odstrzeli przez okno. Lepiej nie ryzykować ;)
Napisano 28 Lipiec 200717 l LOL KLICEK jeszcze Ci jakiś rusek głowę odstrzeli przez okno. Lepiej nie ryzykować ;) Są techniki ochronne, położyć siedzenie tak nisko żeby głowa schowała sie za boczny słupek :)
Napisano 28 Lipiec 200717 l PetDuo, OBI, MarioRanieri, RobertNatus, SvenWittekind, Weichentechnik, MisaSalacova...styka narazie... a tu radyjko : http://www.ngoht.hu:9000/listen.pls glownie hardtech, ale nie zdziwie sie jesli nie chodziło Ci o cos takiego tylko o wieśniackie pompidałki typu Tiesto, C-ból czy Hajzel :!o
Napisano 28 Lipiec 200717 l fredek dobra rąbana w tym radiu :D lubię takiego czegoś słuchać jak pracuje :D jakoś szybciej wszystko do kupy składam w maxie :P
Napisano 28 Lipiec 200717 l DPM - "pożar w klubie" Ale dopiero jak ludzie będą w stanie nie pozwalającym na prowadzenie hulajnogi ;)
Napisano 29 Lipiec 200717 l House Najlepszy. Do auta przy duzych predkosciach moge polecic psychedelic oraz black metal - niezle daje ;] edit: Z kawalkow moge polecic: Armand van Helden - Set Me Free Armand van Helden - MyMyMy 2006 (Stonebridge RMX) Hit Makers - Set Me Free Coco Steel & Lovebomb - Yachts (A Man Called Adam Mix) {znana nuta na 100% ;)} Wet Fingers - Nu Limit (Menago RMX) PLD vs. Fox The Fox - Precious Little Diamonds Michael Mind feat. Manfred Mann's Earth Band - Blinded by the Light (Electro RMX) Dave Armstrong - Make Your Move (Antoine Clamaran Mix) Tom Craft - Loneliness Tom Craft - Overdose Ferry Corsten - Fire (Goatus' flashover reconstruction) Spencer And Hill - Get It On (Dynamic Freaks Remix) The Disco Boys feat. Manfred Mann's Earth Band - For You (Original RMX) Nelly Furtado feat. Timberland - Give it to me (Roberto Bedross Mix) Nelly Furtado feat. Timberland - Give it to me (Hitmixers Remix) Glamarama - Girls Just Wanna Have Fun (Vocal Mix) Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella (Seamus Haji & Paul Emanuel Club RMX) [+] OST z Animatrix'a - majstersztyk: 1. Peace Orchestra - Who Am I? [Animatrix Edit] (5:58) 2. Free*land - Big Wednesday (4:50) 3. Layo & Bushwacka! - Blind Tiger (6:19) 4. Supreme Beings of Leisure - Under the Gun (3:28) 5. Meat Beat Manifesto - Martenot Waves (7:41) 6. Photek - Ren 2 (4:06) 7. Death in Vegas - Hands Around My Throat (5:05) 8. Junkie XL - Beauty Never Fades [Animatrix (6:13) 9. Overseer - Supermoves [Animatrix Remix] (4:18) 10. Juno Reactor - Conga Fury [Animatrix Edit] (7:24) 11. Don Davis - Red Pill, Blue Pill [*] (8:58) 12. Tech Itch And Don Davis - The Real (8:02) BTW. Juno Reactor - Conga Fury codziennie mnie budzi - wy... kawalek :D
Napisano 29 Lipiec 200717 l glownie hardtech, ale nie zdziwie sie jesli nie chodziło Ci o cos takiego tylko o wieśniackie pompidałki typu Tiesto, C-ból czy Hajzel :!o Stawiasz na jednym poziomie Tiesto oraz C-Bool'a? Czlowieku...
Napisano 29 Lipiec 200717 l ja stawiam! doloze do tego cala reszte eurotrensu typu armin van buren, above end bijond itd
Napisano 29 Lipiec 200717 l ja stawiam! doloze do tego cala reszte eurotrensu typu armin van buren, above end bijond itd Armin, hm. Slyszalem moze jeden jego kawalek, tego drugiego nie znam ;]. Ale stawiac Tiesto i C-Bool'a na jednym poziomie, to tak jak porownywac Merca do Malucha - imo. Nie ta klasa. "House Baby", a "Traffic" (szczegolnie w mixie Montany)
Napisano 29 Lipiec 200717 l poki maja wspolna ewolucje, bede sie tego trzymac, zrobili z przyzwoitego stylu disco-komerche nazywajac to jakos powaznie.
Napisano 29 Lipiec 200717 l Khm... wybacz, Tiesto porownujesz do Merca?! Chyba takiego z wiejskiego tunningu, ktorym jezdza na dyskoteki w remizie fani Tiesto :>
Napisano 29 Lipiec 200717 l Leru to pozniej spotkam go w tesco ;)))) albo tak jak mowi Kuba ;) ulala ostry ziom, szykuj się w najbliższy piątek Cie odwiedzimy w Gorzowie i poprawimy w niedziele - przelatując do Szczecina
Napisano 29 Lipiec 200717 l ale ze mnie wieśniak, ja tam lubie Hajzela i ogólnie nagrania z różnych klubów np. ENERGY2000
Napisano 29 Lipiec 200717 l Mi nie wolno dawać autka i puszczać zaprzepaszczonych sił Comy... Fr3d troszke i przycina to twoje radio oO
Napisano 29 Lipiec 200717 l Khm... wybacz, Tiesto porownujesz do Merca?! Chyba takiego z wiejskiego tunningu, ktorym jezdza na dyskoteki w remizie fani Tiesto :> Metafora taka, coby bardziej zoobrazowac gawiedzi roznice - wiekszosc ludzi to wzrokowce.
Napisano 17 Sierpień 200717 l System of a down to już nie istnieje????? Wole to od jakiegoś obiciach techno typu C-bool czy jak im tam.... Punks not Dead
Napisano 17 Sierpień 200717 l Jakieś Electro mu nagraj :) Znajdziesz takie top składanki na necie - jest w czym wybierać :)