Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

modelik zaispirowany gra Rayman Raving Rabbids na ps2 , taki mi sie podobaja te stwory ze chyba zrobie cala serie :)) okolo 900tri

mk1.jpg

krulik.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gdzie on ma źrenice 0_o?? A tak poatem ekstra, fajny klimat ma jak zrobisz serje to zrób odrazu jakąś animację a tka pozatem to pokaż siatkę :D

Napisano
  • Autor

moim zdaniem bez zrenic wyglada jak obłąkany (hihi)

a to siatka (wiem, wiem , gdze niegdze mozna bylo kila tri zaoszczedzic :P )krulik%20siatka.jpg

Napisano

Ja bym mu zrobil jakiegos "zeza" wygladal by bardziej oblakanie (ale takiego gora doł)

Napisano
  • Autor

jak pisalem na poczatku, zaispirowaly mnie kroliki z gry rayman raving babbits,wygladaja tak jak na dole ,muj jest troszek inny:)))Rayman_Raving_Rabbids_4.jpg

Napisano

Twoja wersja zdecydowanie lepsza, mi się bardzo podoba.

ps. Miniaturke daj do pierwszego postu w tym temacie, albo przeczytaj zasady game art'u

Napisano

oglądałem gdzieś trailery tej gierki... w każdym filmiku one robią takie "łaaaaa" jak je sie przyłapie ;)

Napisano

ema421 nieźle to wyszło... testowałeś to pod jakimś silnikiem??

Napisano

super :D sam kiedys chcialem go zrobić ale jakoś nie wyszło tym bardziej gratulacje

Napisano
  • Autor

floo mogbys mi polecic jakis silnik do testowanai tego modelu ?

pozdrawiam , thx za posty :)

Napisano

no no! króliczek ładny... widać, że miał ciężkie życie na farmie u wujka Elwooda xD

Jak obteksturowałeś? Material Editorem czy unwrapowałeś?

Napisano

Ema rewelacja. Bardzo mi sie podoba. Szczegolnie ten bandaz i wogole. cool

Arti - przestan zadawac takie pytania w kazdym watku. Material editor sluzy do nakladania textur nie do rozkladania uv. unwrap sluzy do rozkladania siatki. Jakbys przejzal te tutoriale ktorych masa jest w tym dziale to bys wiedzial. Mniej lenistwa, wiecej pracy.