Napisano 3 Sierpień 200717 l modelik zaispirowany gra Rayman Raving Rabbids na ps2 , taki mi sie podobaja te stwory ze chyba zrobie cala serie :)) okolo 900tri
Napisano 3 Sierpień 200717 l Gdzie on ma źrenice 0_o?? A tak poatem ekstra, fajny klimat ma jak zrobisz serje to zrób odrazu jakąś animację a tka pozatem to pokaż siatkę :D
Napisano 3 Sierpień 200717 l Autor moim zdaniem bez zrenic wyglada jak obłąkany (hihi) a to siatka (wiem, wiem , gdze niegdze mozna bylo kila tri zaoszczedzic :P )
Napisano 3 Sierpień 200717 l Ja bym mu zrobil jakiegos "zeza" wygladal by bardziej oblakanie (ale takiego gora doł)
Napisano 4 Sierpień 200717 l Autor jak pisalem na poczatku, zaispirowaly mnie kroliki z gry rayman raving babbits,wygladaja tak jak na dole ,muj jest troszek inny:)))
Napisano 4 Sierpień 200717 l Twoja wersja zdecydowanie lepsza, mi się bardzo podoba. ps. Miniaturke daj do pierwszego postu w tym temacie, albo przeczytaj zasady game art'u
Napisano 4 Sierpień 200717 l oglądałem gdzieś trailery tej gierki... w każdym filmiku one robią takie "łaaaaa" jak je sie przyłapie ;)
Napisano 4 Sierpień 200717 l super :D sam kiedys chcialem go zrobić ale jakoś nie wyszło tym bardziej gratulacje
Napisano 4 Sierpień 200717 l Autor floo mogbys mi polecic jakis silnik do testowanai tego modelu ? pozdrawiam , thx za posty :)
Napisano 4 Sierpień 200717 l no no! króliczek ładny... widać, że miał ciężkie życie na farmie u wujka Elwooda xD Jak obteksturowałeś? Material Editorem czy unwrapowałeś?
Napisano 4 Sierpień 200717 l Ema rewelacja. Bardzo mi sie podoba. Szczegolnie ten bandaz i wogole. cool Arti - przestan zadawac takie pytania w kazdym watku. Material editor sluzy do nakladania textur nie do rozkladania uv. unwrap sluzy do rozkladania siatki. Jakbys przejzal te tutoriale ktorych masa jest w tym dziale to bys wiedzial. Mniej lenistwa, wiecej pracy.
Napisano 4 Sierpień 200717 l Autor kroliczek w 6 sec. animacji :) korci mnie zeby zrobic cos dlurzszego :)) http://bazgroly.neostrada.pl/rab1.rar http://www.youtube.com/watch?v=66j5Ke9Fmv8