Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witanko.

Dawno nic nie zapodawalem na forum, a chwilowo nie mam serca brac sie za sowjego WIP`a wiec zapodaje takie cos. W sumie robilem to na speeda na 3d total, ale jakoś tak się przy tym napracowałem przy postworku, że postanowiłem to zapodać tutaj. W całej pracy bardziej chodziło o potrenowanie kompozycji, bo po ostatniej bitwie wyszło na jaw, że nie mamo niej pojęcia. Mam nadzieję, ze już niedługo sie to poprawi.

A tutaj jest highres.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No więc co do błędu to już mi się go nie chce poprawiać, a nie stanowi on o wratości całego obrazka, po drugie fakt żarówka za górze powinna sie stoczyć ale co z tego, skoro na obrazku sie nie stacza. :) Pozdro to all.

Gość Raffaello
Napisano

fajnie! mi brakuje takich małych żaróweczek (jak już jest taka miła parka) ;)

Napisano

ładne

materiał gwintu bym zrobiła bardziej błyszczący, wygląda nienaturalnie

fajnie wyszedł materiał szkła

a ten błąd w pisowni bym jednak poprawiła.

Napisano

jako student Wydziału Nauk Technicznych jestem zobowiązany udzielić CI reprymendy dotyczącej sposobu mocowania żarówek !! Gwint do poprawy :D:D

Super praca :D mi się podobają właśnie takie klimaciki :D pozdro

Napisano

No dobra poprawiłem ten błąd. Z tym że tylko na małym obrazku, jak tyko imageshak zacznie działać normalnie będzie też poprawka na dużym renderku. poniosło mnie przy okazji jeszce bardziej i jeszcze trochę go podrasowałem w fotosklepie. Mam nadzieję, że nie poniosło mnie za bardzo. A w kwestii gwintu, no cóż postaram się poprawić następnym razem. A tej żarówki po prostu nie będę nigdzie wkręcał :)

BTW. Dzięki za komentarze (he he he) narazie same pozytywy. THX

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności