Simple_man Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Witanko. Dawno nic nie zapodawalem na forum, a chwilowo nie mam serca brac sie za sowjego WIP`a wiec zapodaje takie cos. W sumie robilem to na speeda na 3d total, ale jakoś tak się przy tym napracowałem przy postworku, że postanowiłem to zapodać tutaj. W całej pracy bardziej chodziło o potrenowanie kompozycji, bo po ostatniej bitwie wyszło na jaw, że nie mamo niej pojęcia. Mam nadzieję, ze już niedługo sie to poprawi. A tutaj jest highres.
Robertus Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 a nie powinno byc 'Bulb' ? :) poza tym niezle.
Yaro16 Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 bardzo fajnie zrobione;p.refleksy mi się podobają na żarówce
3d_new_B Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Bardzo ładne. Fajny pomysł i super realizacja.
AlekGo Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Podoba mi sie :) tylko nie wiem czemu mam wrażenia jakby żarówka na górze miała zaraz spaść/stoczyć sie :P
Simple_man Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Napisano 5 Sierpień 2007 No więc co do błędu to już mi się go nie chce poprawiać, a nie stanowi on o wratości całego obrazka, po drugie fakt żarówka za górze powinna sie stoczyć ale co z tego, skoro na obrazku sie nie stacza. :) Pozdro to all.
Gość Raffaello Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 fajnie! mi brakuje takich małych żaróweczek (jak już jest taka miła parka) ;)
Ania Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 ładne materiał gwintu bym zrobiła bardziej błyszczący, wygląda nienaturalnie fajnie wyszedł materiał szkła a ten błąd w pisowni bym jednak poprawiła.
rudylew Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 jako student Wydziału Nauk Technicznych jestem zobowiązany udzielić CI reprymendy dotyczącej sposobu mocowania żarówek !! Gwint do poprawy :D:D Super praca :D mi się podobają właśnie takie klimaciki :D pozdro
Simple_man Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 No dobra poprawiłem ten błąd. Z tym że tylko na małym obrazku, jak tyko imageshak zacznie działać normalnie będzie też poprawka na dużym renderku. poniosło mnie przy okazji jeszce bardziej i jeszcze trochę go podrasowałem w fotosklepie. Mam nadzieję, że nie poniosło mnie za bardzo. A w kwestii gwintu, no cóż postaram się poprawić następnym razem. A tej żarówki po prostu nie będę nigdzie wkręcał :) BTW. Dzięki za komentarze (he he he) narazie same pozytywy. THX
Rekomendowane odpowiedzi