wizz Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 masakra :D nielot daj ludziom troche szans nie badź żyła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Witam:) domyslam sie ze kolega Nielot zaraz mnie zlinczuje;), nielicze na to ze wezme udzial w sondzie;), tak sobie zrobilem model na zadany temat(ufo- bez referek) w ZBrushu, poly modeling organiczny to dla mnie tak jak programowanie w asemblerze gdy mamy c++;P Pozdrawiam!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Wybaczcie za tą żenadę :P, ale na razie na więcej mnie nie stać: Nielot ładnie Ci to idzie ;] Następny update to pewnie będą usta, których tak nie lubię modelować :|. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Kirian--> jako ze widze ze model robiony w zbrushu, prosilbym o usuniecie screenow :) roadrunner--> eee tam fajno jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Kirian tak sie zastanwailem czy Ty umiesz modelowac ? czy moze twojaa odpowiedzia na wszystko jest zb czy inny sculpter ? sam nie wiem co próbujesz udowodnic postujac tutaj tego speed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Kirian Ty chcesz mnie o zawał serca przyprawić najpierw spojrzałem na obrazek później przeczytałem i przez chwilę myślałem że to może w maxie. PS: chwila odpoczynku bo się zamodeluję na śmierć, do kiedy czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no dobra to ja tez cos zapostuje a co tam :-) narazie sie przymiezam do tej postaci, tak jak powiedzialem wczesniej sam nie wiem co z tego wyjdzie :/ i taki maly wip edit: a zapomnielem dodac "inspirowane" doomem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Nielot007 po prostu super wymiatasz :) pokaż siatkę jak skończysz :) Matys e no super, zapowiada się bardzo ciekawie i dzięki za mini tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Matys - Ja też uważam, ze praca jest dosyc porządna, czekam na koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Modeluję to coś od południa i już patrzeć na maxa nie mogę na dzisiaj wystarczy. Koncept wymyśliłem może zbyt szybko ale chciało mi się pomodelować. Jutro wezmę się za ostateczne ukształtowanie ciała i za detal głowy i szyi a na razie zrobiłem rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Ja też się dołączę :) Prawie skończyłem. Jutro powinienem dać finala Ostatnio oglądałem Simpsonów więc takie cóś mi wyszło :D http://www.mateuszg.com/pliki/ufo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Witam!! EX3qtor--> witamy :) Tomala & Matys--> baardzo fajnie :) Kirian--> prosze jeszcze raz, usun screen :) przeciez od takich modeli jest speed modeling :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Robicie tu naprawdę fajne modele nielot ciekawi mnie co zrobisz mu w tej dziurze na czole i mógłbyś pokazać siatkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Mały update później wezmę się za korpus i ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 świetny kosmita:D szczegolnie mi sie podobaja dłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 nielot007 co ja moge poeiwedziec zawsze wymiatales wiec jak widze nic tu w tej kwestij nie zmienilo :D Tomala sweitny potworek rece wyszly superancko jedyne co bym zasugerowal to mala poprawke przy dloni, jak wyprustujesz reke i napniesz miesniej dloni to tworzy sei taki charakterystycznii spadek w miejscu gdzie zginasz dlonia, moze fajnie byloby gdyb udalo Ci sie to tutaj wprowadzic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Dzięki grigoriob. Dzięki Matys spróbuję zrobić to o czym piszesz wrzucę upa i zobaczymy czy wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Tyle na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 kurcze super !! swietnie sie prezentuje :) chyba tez sie pokusze o cialko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 No ja pierdziele, niezłe ufoki macie :) nielot007 pokaż siateczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Jak na razie zrobiłem tyle i szczerze mówiąc nie wiem co tu jeszcze wymyślić(czekam na następne lądowanie u sąsiadów). Pokombinuję coś z oczami bo na razie są tylko dziury. Nielot007 świetny kosmita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiop1990 Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 pytanie cyz mozna sie wypisac bo widze ze nie ma senesu aby bral udzial :P jak sa takie modele to nawet nie chce miec tego 0% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Misiop1990 ja na Ciebie zagłosuję i 0% na pewno nie będziesz miał bo mi się twój kosmita podoba jest bardzo oryginalny, taki nieziemski tylko nie rezygnuj z bitwy bo tu nie chodzi o wygraną tylko o to żeby coś porobić, poćwiczyć spróbować nie bać się wyzwań takie pierdoły no wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Misiop1990 za przeproszeniem nie pier... tylko bierz sie do roboty :-) ale tak serio to naprawde nie masz nic do stracenia wazne zeby cos robic cos i sie uczyc, a tutaj bedziesz mial dobra szkole organiki :D i nie masz co sie przejmowac gloswanie bo naprawde nie o to tutaj chodzi. Jesli chcesz to ja tez moge na Ciebie zaglosowac jesli wogole dojdzie do glosowania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicus Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Tomala, kosmita poprostu boski, ale mam pytanie czy ta dziura z tyłu szczęki w ostatnim updacie to specjalnie?? bo moim zdaniem psuje efekt, tzn mogło by tam byc małe wgłębienie, ale nie taka diura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 ... jakos mi nie idze ten potworek, chyba brak motywacji i zaparcia do tego modelu :/ generalnie chce zrobic go takie w polowie mechanicznego zobczaymy co z tego wyjdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Matys hehe ustawiasz mu nogi tak jakby go cisneła kupa, wez stan sciagnij kapcie/buty i zobacz ze stopy nie patrza prosto tylko troszkę na boki do zewnatrz, nie do wewnatrz :) a tak to misiak super :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 nielot007 Tomala super wyglądają wasze modele Matys to co KLICEK napisał bo tak model całkiem niezły KLICEK a gdzie twój model? Pokazuj coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Wicus ta dziura to miało być ucho ale rzeczywiście jest trochę za duże ale jakieś ucho by mu się przydało a to miejsce wydawało mi się najbardziej odpowiednie do jego umieszczenia. Matys kosmita świetny trochę mi się kojarzy z pierwszym half-life'em tam był taki jeden wielki chyba jakimś ogniem atakował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 tomala dobrze sie prezentuje twój alien, dobra robota nielot twój alien znowu ma tą część tyłu głowy taką samą jak franki którego robiłeś na poprzedniej bitwie, powiem ci że temu alienowi bardziej to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 do kiedy bitwa ?:P Może cos wydziargam jak starczy czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 bitwa nie ma terminu, robimy az pare osob skonczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 cos nic tu sie nie dzieje :/ a szkoda :-( moze cos da sie wymyslec zeby to zmienic ? moze np. zwyciesca (jak odwiedzi warszawe) mam u mnie 2 browary :D ja wiem ze to niewiele ale zawsze cos :D ... takze sponsor juz jest wiec tylko do roboty trzeba sie zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 ja narazie zrobilem sobie przerwe od modelu, aby zlapac nowa wene i jakies pomysly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 heh nielot :D do robty :) Ja nie wiem czy będe w stanie cos zrobić bo własnie założono mi aparacik na żeby więc puki co konam i ani myśle modelować :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Jak takie nagrody do wygrania to trzeba chyba powrócić do aliena. A tak na poważnie to nam ta bitwa coś stanęła nikt nic nie wrzuca nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 cos sobie powoli dlubiem :-) to tu to tam cos dodam ale to niestety jeszcze nic konkretnego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Matys ogólnie super ale oczy jakieś takie skromne zrobiłeś i trochę mało detalu na twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 tak troche robie ta posta od oglolu do szczegolu czyli zrobilem ogolnu zarys a teraz przechodze do detalowania usowajac najbardziej razace czesci i je dopracowywujac, tak czy inaczej jeszce wiele do poprawienia min cala twarz, praktycznie cale nogi, rece itp :D wiem ze nie powinienem postawac takich calkowicie rozwalonych modeli ale nikt nic nie postuje wiec pomyslalem sobie ze co tam :-) niech moze sie jakas dyskusja wywiaze :D jak macie jakies uwagi to walcie ! napewno wezme pod uwage i bede bardzo wdzieczny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ło Matys naprawde nieźle , siatka pewnie nie jest zbyt ładna ale model pokaźny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Witam ;) jestem tu nowy (mój 1 post;D) gratuluje modeli są swietne:) też postanowiłem sobie zrobić jakiegoś kosmite i o to co narazie zrobiłem piękne to nie jest ale dopiero niecale 2 miesiące bawie się w grafice dzisiaj juz czasu nie będe mial zeby dalej pomodelowac ale jutro wezme się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Ja chyba też dołączam się do minibitwy i pokażę wam co zrobiłem w ostatnich godzinach. http://img410.imageshack.us/img410/902/mb01lm3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Po modelowałem sobie jeszcze dzisiaj i na razie tyle co zrobiłem. Liczę na wasze komentarze. http://img501.imageshack.us/img501/9789/mb04jv4.jpg i jeszcze siatka: http://img360.imageshack.us/img360/4603/mb04wireyq2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 witam no mam male problemy z komputerem;/ ale cos tam udalo mi sie zdazyc zrobic wiem ze nic fajnego ale na razie nic leprzego nieumiem zrobic;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Bany1991 dobre jest, jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 no teraz mam kilku dniowa przerwe bo komputer wymiekl i chyba procek sie zjaral ale tylko jak bedzie sprawny to biore sie do modelowania.widze ze zostalem do pisany do bitwy niby bede tam najgorszy itp ale co tam przeceirz to jest tylko zabawa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Mam wątpliwości co do tych dziur na głowie. Pasują one czy raczej nie? http://img267.imageshack.us/img267/6182/mb06dx9.jpg http://img252.imageshack.us/img252/1545/mb062pt4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Nielot, Tomala, Matys nie pokazujcie tu takich rzeczy, bo ludzie sie moga zalamac ;] gawel72: mi tam sie te dziury podobaja ;-) Jednak postanowilem cos tam zrobic, narazie tylko glowa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi