Napisano 22 Luty 201312 l Autor Dzięki wszystkim :) olaf- na szczęście wszystkim, uff ;) bigu- a myślisz, że jest jakaś odmiana typu "face stunt man" ? ;) 88grzes- Ale wiesz, że to było malowane po kadrach z animatików? Czy o co pytasz? :)
Napisano 23 Luty 201312 l No no gratki ekstra up masterze, ekstra kolorki i kompozycja. Jest teraz trochę czasu na coś własnego? Pozdrawiam
Napisano 23 Luty 201312 l Szymonie niezle przypominasz troche Gunthera na tych zdjeciach ;P a rysunki to klasa sama w sobie
Napisano 23 Luty 201312 l Autor 88grzes- tak to wygląda w animacji ;) Część rzeczy na samym początku malowałem bez renderów, ale generalnie przy takiej produkcji każdy ma swoją wąską działkę, także ujęciami i pracą kamery zajmuje się dział layoutu, a moja brocha to oświetlenie, klimat itp. Swiezy- przy Halo skończyłem już pracować ze 3 miesiące temu, także już robię co innego od dawna. W wolnym czasie robię sobie kursik anatomii, także na własne pracki mam mało czasu... tr3buh- hehe, no nie da się ukryć, że coś w tym jest ;) Tylko mój wąs jakiś taki wieśniacko dziki i niezadbany...
Napisano 23 Luty 201312 l kawał dobrej roboty lord! poprzednia wrzuta też miazga zdradziłbyś rąbka tajemnicy jaki kursik robisz? Edytowane 23 Luty 201312 l przez Bedyk 4rtg
Napisano 24 Luty 201312 l Autor ptaszki ćwierkały ze hamptona cgma ;) Bedyk- mój rzecznik prasowy już wszystko wyjaśnił ;)