Soulinka12 Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 piękne rzeczy :) cóż dodać i kariera aktorska się zaczyna... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 22 Luty 2013 Autor Share Napisano 22 Luty 2013 Dzięki wszystkim :) olaf- na szczęście wszystkim, uff ;) bigu- a myślisz, że jest jakaś odmiana typu "face stunt man" ? ;) 88grzes- Ale wiesz, że to było malowane po kadrach z animatików? Czy o co pytasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 O widzisz to nie wiedzialem ;p Tak czy siak fajnie luzno ci to wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 No no gratki ekstra up masterze, ekstra kolorki i kompozycja. Jest teraz trochę czasu na coś własnego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Szymonie niezle przypominasz troche Gunthera na tych zdjeciach ;P a rysunki to klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Luty 2013 Autor Share Napisano 23 Luty 2013 88grzes- tak to wygląda w animacji ;) Część rzeczy na samym początku malowałem bez renderów, ale generalnie przy takiej produkcji każdy ma swoją wąską działkę, także ujęciami i pracą kamery zajmuje się dział layoutu, a moja brocha to oświetlenie, klimat itp. Swiezy- przy Halo skończyłem już pracować ze 3 miesiące temu, także już robię co innego od dawna. W wolnym czasie robię sobie kursik anatomii, także na własne pracki mam mało czasu... tr3buh- hehe, no nie da się ukryć, że coś w tym jest ;) Tylko mój wąs jakiś taki wieśniacko dziki i niezadbany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 (edytowane) kawał dobrej roboty lord! poprzednia wrzuta też miazga zdradziłbyś rąbka tajemnicy jaki kursik robisz? Edytowane 23 Luty 2013 przez Bedyk 4rtg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 ptaszki ćwierkały ze hamptona cgma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 24 Luty 2013 Autor Share Napisano 24 Luty 2013 ptaszki ćwierkały ze hamptona cgma ;) Bedyk- mój rzecznik prasowy już wszystko wyjaśnił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Fantastyczny stuff, jaram sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Swietne rzeczy, bardzo podobaja mi sie kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi