Napisano 12 Sierpień 200717 l Witam. Wyskakuję z kolejną propozycją do AE5 Arch dość stara. Sam domek przypadł mi do gustu tak więc oto i jest. Czas pracy: Jakieś 6 dni roboczych. Sky+Sun, QMC+LC
Napisano 12 Sierpień 200717 l ładnie, nawet bardzo, jak ustawiłes suna? i nie wiem czy to złudzenie ale wygląda jakby tex betonu na ziemi się chamsko titlowała
Napisano 12 Sierpień 200717 l Fajny noise na elementach konstrukcyjnych. Podobać mi się oprócz tej nieprzeniknionej dzungli po prawej
Napisano 12 Sierpień 200717 l Autor AGmakonts- sun własnie świeci b.b. słabo. Niebieski kolor zniwelowałem white balans.c No a asfalt faktycznie może się titlować trochę :D pikSar - Jaki sufit? :) mówisz o tych 5 milimetrach mopiędzy placha a dachiem? Klimy nie ma. Te rury z sufitu to lampy
Napisano 12 Sierpień 200717 l wykonanie jak zawsze cool, ale ogolnie architektura mi się nie podoba. Szkoda że nie widać refleksów na szybie w białym pomieszczeniu. Wode bym troszeczke pofalował, takie naprawde malutkie zmarszczki.
Napisano 12 Sierpień 200717 l bardzo fajne :) jaki cas renderingu ? bo chyba jest duzo artefaktow i szading nie najlepszy wiec przypuszczam ze ustawienia low ? czy sie myle
Napisano 12 Sierpień 200717 l projekt fajny ale render mi sie nie podoba, plasko i jednolicie, brak rozroznienia interior i exterior (wszedzie takie samo natezenie swiatla) rzuca sie w oczy brak reflexow na tych ogromnych przesuwanych szklanych drzwiach. roslinnosc wyszla super.
Napisano 13 Sierpień 200717 l Autor bo chyba jest duzo artefaktow i szading nie najlepszy Pokaż mi jakiegoś artefakta klicku :)
Napisano 13 Sierpień 200717 l ładnie :) ale zdecydowanie odstaje poziomem od poprzednich prac, i wywal te roślinki na planeach bo wyglądają gorzej niż fatalnie :P
Napisano 13 Sierpień 200717 l popatrz chociazby na polki w pokoju, albo tam sa plamy albo mi oczka nie dzialaja ;) pozatym wczesniej wydawało mi sie ze poleczki nie stykaja sie ze sciana ale dzisiaj jest ok wiec pewnie cos mi z oczkami nawala hehe
Napisano 21 Listopad 200717 l LIS dzieki za ten afect specular !!Strasznie mnie to upadlalo!dzieki!!!
Napisano 21 Listopad 200717 l A ja niewidze obrazka -.- morzna by jakoś na imageshacka uploadnonć ? :) dobra widze xD ladnie wyszlo taki mmm chlodno cieplawy klimat :)
Napisano 22 Listopad 200717 l Lis mam prośbe mogłbys pokazac utawienia materiału tej blachy trapezowej?
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor grigoriob -> Teraz już nie pamiętam. A niemam dostępu do tych scen. Ale o ile siebie znam to zrobiłbym to tak. Kolorek w diffuse. Fallof fresnel w reflection gloss na oko 0,96