Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Wyskakuję z kolejną propozycją do AE5

Arch dość stara. Sam domek przypadł mi do gustu tak więc oto i jest.

Czas pracy: Jakieś 6 dni roboczych.

Sky+Sun, QMC+LC

caseforumti7.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładnie, nawet bardzo, jak ustawiłes suna? i nie wiem czy to złudzenie ale wygląda jakby tex betonu na ziemi się chamsko titlowała

Napisano

Fajny noise na elementach konstrukcyjnych. Podobać mi się oprócz tej nieprzeniknionej dzungli po prawej

Napisano
  • Autor

AGmakonts- sun własnie świeci b.b. słabo. Niebieski kolor zniwelowałem white balans.c No a asfalt faktycznie może się titlować trochę :D

pikSar - Jaki sufit? :) mówisz o tych 5 milimetrach mopiędzy placha a dachiem? Klimy nie ma. Te rury z sufitu to lampy

Napisano

wykonanie jak zawsze cool, ale ogolnie architektura mi się nie podoba. Szkoda że nie widać refleksów na szybie w białym pomieszczeniu. Wode bym troszeczke pofalował, takie naprawde malutkie zmarszczki.

Napisano

projekt fajny ale render mi sie nie podoba, plasko i jednolicie, brak rozroznienia interior i exterior (wszedzie takie samo natezenie swiatla) rzuca sie w oczy brak reflexow na tych ogromnych przesuwanych szklanych drzwiach. roslinnosc wyszla super.

Napisano
  • Autor
bo chyba jest duzo artefaktow i szading nie najlepszy

Pokaż mi jakiegoś artefakta klicku :)

Napisano

ładnie :) ale zdecydowanie odstaje poziomem od poprzednich prac, i wywal te roślinki na planeach bo wyglądają gorzej niż fatalnie :P

Napisano

popatrz chociazby na polki w pokoju, albo tam sa plamy albo mi oczka nie dzialaja ;) pozatym wczesniej wydawało mi sie ze poleczki nie stykaja sie ze sciana ale dzisiaj jest ok wiec pewnie cos mi z oczkami nawala hehe

Napisano

LIS dzieki za ten afect specular !!Strasznie mnie to upadlalo!dzieki!!!

Napisano

A ja niewidze obrazka -.- morzna by jakoś na imageshacka uploadnonć ? :)

dobra widze xD ladnie wyszlo taki mmm chlodno cieplawy klimat :)

Napisano
  • Autor

grigoriob -> Teraz już nie pamiętam. A niemam dostępu do tych scen.

Ale o ile siebie znam to zrobiłbym to tak.

Kolorek w diffuse.

Fallof fresnel w reflection

gloss na oko 0,96

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności