SWRSC Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Pensjonat, Warszawa Wilanów, dalej mecze exteriory... model budynku: Cwieq vray, sun&sky Pozdrawiam, SWRSC
lukasz3d Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 mnie sie podoba-moze tylko draznia troszke te postacie w duzej liczbie i jakos dziwne sa ale podejrzewam ze pzeznaczenie(developerka) wymusza taka forme pracy pzdr
3d_new_B Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Bardzo fajnie to wygląda. W którym miejscu w Wilanowie ma to powstać (tak z ciekawości). ? Na drugim renderze pani w czerwonych spodniach mogłaby mieć chmurkę z napisem: "O rany właśnie dostałam okresu !" albo "O rety walnęłam kupę !". Poza tym podoba mi się ta praca. No może jeszcze trawa trochę w złej skali. Wg mnie troszkę zbyt duża. Pozdrawiam. EDIT: Podoba mi się realizacja. Budynek mi się nie podoba (projekt). Szczególnie jeśli to pensjonat (może to biurowiec jednak ?)
JohnyCa Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Fajnie szybki odbijaja (moze az za fajnie). Ciekawy koncept pensjonatu. Mi sie podoba - wykonanie tez!
maciekG Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 przyjemne...ale te ludziki to nie bardzo...maja dziwne pozy w wiekszosci..i sa nienaturalne..takie gumowate troche..nie lepiej w szopie wsadzac w stillach ?
lukasz3d Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 a i jeszcze zauwazylem ze pani na 2 renderku(ta co jej sie niby cos chce)ma siostre blizniaczke na tarasie na gorze:)....i tamta tez chyba nie najlepiej sie czuje
SWRSC Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 to ja moze ogłosze konkurs kto znajdzie nawiecej blizniakow na tych renderach? jest kilka :P lukasz3d: tak, z reguły developerka wymusza wstawianie ludzisk i samochodów. 3d_new_B: na projekcie mam tylko Wilanów, gdzie dokładnie to nie wiem. maciekG: z ludzmi to ja mam największe problemy...
Lis Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Ludzie z fotoszopa zecydowanie lepiej wyglądali. Ci to faktycznie zoombie. Fotki drzew z tyłu rozmazane, Modele drzew za zielone :) Fajny trick z trawą.
!Ewert Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Średnio mi sie podoba, za dużo ludzi Pozdrawiam
MaGuu Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Fajny trick z trawą. Jaki trick? :) A wizka fajna, ale wiesz czyja postprodukcja była najlepsza :D
SWRSC Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 A idz Ty MaGuulec, posłałem dla klienta w takich tonach jak Ty zaproponowaleś, to kazał zmienić na te co wcześniej miałem... Trick z trawą: renderujesz bez tekstury trawy zielony plane, wycinasz go w PS i wstawiasz własą trawkę z fotki.
MaGuu Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Klient sie NIE ZNA ! ;) Ale ma ZAWSZE racje :)
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 brzydki lakier na 2. renderku :P
t0m3k Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 fajne rendery, gdyby nie zombie, samochody i dziura miedzy drzewami po prawej na drugim renderku byloby o wiele lepiej. ujecie sie zmienilo a niebo nie :) ja bym tam RPC powstawial.
Zbychowaty Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Kudłonogi znowu nawalił?:P Co do wizki to swiatlo mi sie bardzo podoba. Troszke jest tam mały balagan z tymi roslinkami i skala ludzikow momantami puszcza ale klient powinien byc bardzo zadowolony:)
Osterman Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Trik z trawą rzeczywiście spoko(musze przetestować, bo trawa z vray displace mieli straaasznie długo)szkoda ze zostawiłeś czarny pasek między chodnikiem a trawnikiem, bo rzuca się w oczy od razu.)drugi render)
mrkrzysiek Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 całkiem przyjemna wizka tylko droga i chodnik za jasny
tadzio Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 pensjonat pod róóóÓÓóóżą:) blado troszke jak na moj gust. podkrecilbym saturacje troszke. pozdr
Master Kiełbaster Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 no właśnie. takie audi q7 by się tu bardzo ładnie komponowało :P
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 już ja wiem Master jaka to sugestia z Twojej strony :p może kiedyś...
Gość cwieq Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 nie no SWRSC słabiutko model jakiś krzywy i mało detalu;d a tak na poważnie to wyszło całkiem spoko
Rekomendowane odpowiedzi