Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajnie to wygląda. W którym miejscu w Wilanowie ma to powstać (tak z ciekawości). ? Na drugim renderze pani w czerwonych spodniach mogłaby mieć chmurkę z napisem: "O rany właśnie dostałam okresu !" albo "O rety walnęłam kupę !". Poza tym podoba mi się ta praca. No może jeszcze trawa trochę w złej skali. Wg mnie troszkę zbyt duża. Pozdrawiam.

EDIT:

Podoba mi się realizacja. Budynek mi się nie podoba (projekt). Szczególnie jeśli to pensjonat (może to biurowiec jednak ?)

Napisano

to ja moze ogłosze konkurs kto znajdzie nawiecej blizniakow na tych renderach? jest kilka :P

lukasz3d: tak, z reguły developerka wymusza wstawianie ludzisk i samochodów.

3d_new_B: na projekcie mam tylko Wilanów, gdzie dokładnie to nie wiem.

maciekG: z ludzmi to ja mam największe problemy...

Napisano

Ludzie z fotoszopa zecydowanie lepiej wyglądali. Ci to faktycznie zoombie.

Fotki drzew z tyłu rozmazane, Modele drzew za zielone :)

Fajny trick z trawą.

Napisano

A idz Ty MaGuulec, posłałem dla klienta w takich tonach jak Ty zaproponowaleś, to kazał zmienić na te co wcześniej miałem...

Trick z trawą: renderujesz bez tekstury trawy zielony plane, wycinasz go w PS i wstawiasz własą trawkę z fotki.

Napisano

fajne rendery, gdyby nie zombie, samochody i dziura miedzy drzewami po prawej na drugim renderku byloby o wiele lepiej.

ujecie sie zmienilo a niebo nie :)

ja bym tam RPC powstawial.

Napisano

Kudłonogi znowu nawalił?:P Co do wizki to swiatlo mi sie bardzo podoba. Troszke jest tam mały balagan z tymi roslinkami i skala ludzikow momantami puszcza ale klient powinien byc bardzo zadowolony:)

Napisano

Trik z trawą rzeczywiście spoko(musze przetestować, bo trawa z vray displace mieli straaasznie długo)szkoda ze zostawiłeś czarny pasek między chodnikiem a trawnikiem, bo rzuca się w oczy od razu.)drugi render)

Napisano

nie no SWRSC słabiutko model jakiś krzywy i mało detalu;d a tak na poważnie to wyszło całkiem spoko

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności