Napisano 14 Sierpień 200717 l Pensjonat, Warszawa Wilanów, dalej mecze exteriory... model budynku: Cwieq vray, sun&sky Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 14 Sierpień 200717 l mnie sie podoba-moze tylko draznia troszke te postacie w duzej liczbie i jakos dziwne sa ale podejrzewam ze pzeznaczenie(developerka) wymusza taka forme pracy pzdr
Napisano 14 Sierpień 200717 l Bardzo fajnie to wygląda. W którym miejscu w Wilanowie ma to powstać (tak z ciekawości). ? Na drugim renderze pani w czerwonych spodniach mogłaby mieć chmurkę z napisem: "O rany właśnie dostałam okresu !" albo "O rety walnęłam kupę !". Poza tym podoba mi się ta praca. No może jeszcze trawa trochę w złej skali. Wg mnie troszkę zbyt duża. Pozdrawiam. EDIT: Podoba mi się realizacja. Budynek mi się nie podoba (projekt). Szczególnie jeśli to pensjonat (może to biurowiec jednak ?)
Napisano 14 Sierpień 200717 l Fajnie szybki odbijaja (moze az za fajnie). Ciekawy koncept pensjonatu. Mi sie podoba - wykonanie tez!
Napisano 14 Sierpień 200717 l przyjemne...ale te ludziki to nie bardzo...maja dziwne pozy w wiekszosci..i sa nienaturalne..takie gumowate troche..nie lepiej w szopie wsadzac w stillach ?
Napisano 14 Sierpień 200717 l a i jeszcze zauwazylem ze pani na 2 renderku(ta co jej sie niby cos chce)ma siostre blizniaczke na tarasie na gorze:)....i tamta tez chyba nie najlepiej sie czuje
Napisano 14 Sierpień 200717 l Autor to ja moze ogłosze konkurs kto znajdzie nawiecej blizniakow na tych renderach? jest kilka :P lukasz3d: tak, z reguły developerka wymusza wstawianie ludzisk i samochodów. 3d_new_B: na projekcie mam tylko Wilanów, gdzie dokładnie to nie wiem. maciekG: z ludzmi to ja mam największe problemy...
Napisano 14 Sierpień 200717 l Ludzie z fotoszopa zecydowanie lepiej wyglądali. Ci to faktycznie zoombie. Fotki drzew z tyłu rozmazane, Modele drzew za zielone :) Fajny trick z trawą.
Napisano 15 Sierpień 200717 l Fajny trick z trawą. Jaki trick? :) A wizka fajna, ale wiesz czyja postprodukcja była najlepsza :D
Napisano 15 Sierpień 200717 l Autor A idz Ty MaGuulec, posłałem dla klienta w takich tonach jak Ty zaproponowaleś, to kazał zmienić na te co wcześniej miałem... Trick z trawą: renderujesz bez tekstury trawy zielony plane, wycinasz go w PS i wstawiasz własą trawkę z fotki.
Napisano 15 Sierpień 200717 l fajne rendery, gdyby nie zombie, samochody i dziura miedzy drzewami po prawej na drugim renderku byloby o wiele lepiej. ujecie sie zmienilo a niebo nie :) ja bym tam RPC powstawial.
Napisano 15 Sierpień 200717 l Kudłonogi znowu nawalił?:P Co do wizki to swiatlo mi sie bardzo podoba. Troszke jest tam mały balagan z tymi roslinkami i skala ludzikow momantami puszcza ale klient powinien byc bardzo zadowolony:)
Napisano 15 Sierpień 200717 l Trik z trawą rzeczywiście spoko(musze przetestować, bo trawa z vray displace mieli straaasznie długo)szkoda ze zostawiłeś czarny pasek między chodnikiem a trawnikiem, bo rzuca się w oczy od razu.)drugi render)
Napisano 15 Sierpień 200717 l pensjonat pod róóóÓÓóóżą:) blado troszke jak na moj gust. podkrecilbym saturacje troszke. pozdr
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor już ja wiem Master jaka to sugestia z Twojej strony :p może kiedyś...
Napisano 16 Sierpień 200717 l nie no SWRSC słabiutko model jakiś krzywy i mało detalu;d a tak na poważnie to wyszło całkiem spoko