chudy Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 troche przedramiona wydają się być za grube, ale w sumie ja sie nie znam więc słuchać mnie nie musisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 No i bardzo fajny model :] Cóż więcej mogę napisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 dzieki za posty :) taki mini upik z rekawica :) szwy zostawic czy dac inaczej ulozone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Bardzo podoba mi sie ten nietoperek i uważam ze szwy mogą zostać tak jak są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Bardzo podoba mi sie ten nietoperek i uważam ze szwy mogą zostać tak jak są. dokładnie - tylko prosze nielot o dwie rzeczy, zmien nick bo juz nie jestes taki 'nielot' ;) i następnym razem daj na reszte ciała ten sam shader co masz na głowie (ten ciemny) ok ? tak żeby można było odnieść wrażenie całości - blady brzyki jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Czy dlonie nie sa zbyt duze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za posty :) MONKEY ON YOUR BACK-->hehe przeciez ja dalej jestem malym nielotem :D chcesz zebym dal wszedzie kolor taki jak na masce jest, ten ciemny? ok :) Gomez-->lukne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 extra Ci idzie! , trudno doradzac podczas tworzenia, wiadomo rece sa jeszce do poprawy i pewnie nad tym pracujesz, ale generalnie to co jest zrobione poprostu pierwsza klasa jak tak dalej pojdzie to cg award gwarantowany :D zreszta u mnie miales zawsze 5 gwaizdek :p no moze dopiero od minibitwy z twarza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 pięknie! Miło widzieć jak poszedłeś wielkimi susami do przodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 wszystko super ale jedno mnie denerwuje. Pewnie nie mam racji ale chodzi mi o te luki brwiowe. Nie wiem co on tam ma ale wyglada jakby pod maska mial twarde krzaczory brwi wychodowane jak u 1000 letniego dziada. Sorry nielot bo praca bardzo fajna ale takie moje odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 ma dłoń większą od głowy;) jak juz zauważono:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 nie wiem czy tylko ja to widzę ale mięśnie korpusu jakoś tak dziwnie sie okładają, szczególnie ten 2 od dołu jakoś sie dziwnie uwypukla..może widzę to dlatego że z grilla wróciłem i do końca nie rozróżniam góry stołka od dołu..... ale jakoś tak mi się na oczy pościło.. no i ogólnie sprawia wrażenie zgarbionego kolesia batmana :P P.S. nigdy więcej wina z piwem i wóda :P postanowienie noworoczne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 A skafander to tez bedzie z "grubej gumy" czy taki materiałowy jak w jakiejs referce co tu sie przewijała? bo od tego chyba duzo zalezy. P.S. Mortom znam ten ból :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 ma dłoń większą od głowy;) jak juz zauważono:) pozdr tutaj to chyba perspektywa, zresztą batman powinien mieć mocny chwyt na przestępców! jak dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 dawaj batmana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 nielot długo Cie będe szukał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi