Napisano 7 Wrzesień 200717 l troche przedramiona wydają się być za grube, ale w sumie ja sie nie znam więc słuchać mnie nie musisz :P
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Autor dzieki za posty :) taki mini upik z rekawica :) szwy zostawic czy dac inaczej ulozone ?
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Bardzo podoba mi sie ten nietoperek i uważam ze szwy mogą zostać tak jak są.
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Bardzo podoba mi sie ten nietoperek i uważam ze szwy mogą zostać tak jak są. dokładnie - tylko prosze nielot o dwie rzeczy, zmien nick bo juz nie jestes taki 'nielot' ;) i następnym razem daj na reszte ciała ten sam shader co masz na głowie (ten ciemny) ok ? tak żeby można było odnieść wrażenie całości - blady brzyki jest ;)
Napisano 8 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! dzieki za posty :) MONKEY ON YOUR BACK-->hehe przeciez ja dalej jestem malym nielotem :D chcesz zebym dal wszedzie kolor taki jak na masce jest, ten ciemny? ok :) Gomez-->lukne :)
Napisano 8 Wrzesień 200717 l extra Ci idzie! , trudno doradzac podczas tworzenia, wiadomo rece sa jeszce do poprawy i pewnie nad tym pracujesz, ale generalnie to co jest zrobione poprostu pierwsza klasa jak tak dalej pojdzie to cg award gwarantowany :D zreszta u mnie miales zawsze 5 gwaizdek :p no moze dopiero od minibitwy z twarza :D
Napisano 8 Wrzesień 200717 l wszystko super ale jedno mnie denerwuje. Pewnie nie mam racji ale chodzi mi o te luki brwiowe. Nie wiem co on tam ma ale wyglada jakby pod maska mial twarde krzaczory brwi wychodowane jak u 1000 letniego dziada. Sorry nielot bo praca bardzo fajna ale takie moje odczucie.
Napisano 9 Wrzesień 200717 l nie wiem czy tylko ja to widzę ale mięśnie korpusu jakoś tak dziwnie sie okładają, szczególnie ten 2 od dołu jakoś sie dziwnie uwypukla..może widzę to dlatego że z grilla wróciłem i do końca nie rozróżniam góry stołka od dołu..... ale jakoś tak mi się na oczy pościło.. no i ogólnie sprawia wrażenie zgarbionego kolesia batmana :P P.S. nigdy więcej wina z piwem i wóda :P postanowienie noworoczne xD
Napisano 9 Wrzesień 200717 l A skafander to tez bedzie z "grubej gumy" czy taki materiałowy jak w jakiejs referce co tu sie przewijała? bo od tego chyba duzo zalezy. P.S. Mortom znam ten ból :P
Napisano 9 Wrzesień 200717 l ma dłoń większą od głowy;) jak juz zauważono:) pozdr tutaj to chyba perspektywa, zresztą batman powinien mieć mocny chwyt na przestępców! jak dla mnie spoko