Napisano 3 Listopad 200222 l Od 2 miechow nie moge sie zmusic zeby to dokonczyc, mam doŠ myszki, chce tablet:). Wszelkie sugestie mile widziane na dole stan aktualny ( w oryginale 3500X2500px), jeszcze nizej szkic i detale. [Edited on 3-11-2002 by biglebowsky]
Napisano 3 Listopad 200222 l Bardzo fajne, ale jakos jak na moj gust... Przy plaskie, dodajac drugi plan powinienes zadbac o wrazenie glebi. Myszka? Hihi, gratuluje cierpliwosci. Powodzenia!
Napisano 3 Listopad 200222 l ekstra :) jak powiesz jeszcze ┐e ten szkic to nie o│ˇwek tylko myszka to juz totalnie siŕ za│amie moim poziomem :)
Napisano 3 Listopad 200222 l LOL :D:D:D fajne portfolio, szczegˇlnie zabra mnie zniszczy│a :) [Edited on 3-11-2002 by marcoos]
Napisano 4 Listopad 200222 l Autor To siŕ dogrzeba│eÂ, he, he, zebre to mi siŕ ma┐y zobaczyŠ na czym formatu billboardu :) a portfolio w le┐y od czerwca w rozwa│ce, rozpoczete i niezko˝czone, musze siŕ za to zabraŠ bo teraz to wstyd pokazywaŠ, gdy tylko jeden dzia│ funkcjonuje. THX
Napisano 4 Listopad 200222 l twˇj awatar siŕ nie pokazuje (wp nie pozwala na linkowanie na zewn▒trz) wiŕc klikn▒│em na niego, st▒d wiem :) kiedy wczeÂnej te┐ ju┐ je widzia│em bo chyba przewinŕ│o siŕ przez pl.comp.grafika gdyby kto inny mi powiedzia│ ┐e to wszystko mycha to bym nigdy nie uwierzy│ :)
Napisano 4 Listopad 200222 l Autor a, to nawet nie wiedzia│em ┐e wp takie numery odstawia, w sumie ich prawo. Co do myszki to da siŕ, jak kred▒ po betonie, ale straszliwie ogranicza.
Napisano 4 Listopad 200222 l Autor no i stonowa│em dalszy plan, faktycznie od razu jest bardziej przestrzennie. Ale to wci▒┐ tylko szkic i jak bede to robi│ w takim tŕpie to do wielkanocy niewiele z tego bŕdzie.
Napisano 30 Maj 200321 l no no no ... dokończ... bo jest już po wielkanocy... a może lepiej nie... SARS..panuje..
Napisano 30 Maj 200321 l 1. Dlaczego niedokończone POLE ?? 2. Rzeczywiście dodanie tła wyszło git. 3. Jak na szkic myszkowy to jest rzeczywiście niesamowite. 4. \"Czy jest jakaś ustawa ograniczająca dopuszczalną paletę kolorów ??\" :> szczególnie różu !!
Napisano 30 Maj 200321 l Autor Sylwek, konczyc juz raczejj nie bede, czas na inne swiezsze rzeczy. Rzescie wygrzebali prace z przed prawie roku:) RadX nie rozumiem o co chodzi z tym rozem:(
Napisano 30 Maj 200321 l dla mnie to bardzo sympatyczna pracka tylko ten kotek za łagodny w stosunku do ubranka[rotfl2]
Napisano 24 Wrzesień 200321 l qrde żeczywiście ...data: 2002...hmm.. ale pracka i tak fajna... w takim razie co z tym SARS... prorok jaki czy co...?...
Napisano 24 Wrzesień 200321 l No bigle byś sie postarał:) Rzeczywiście idzie Ci to jak krew z nosa ale myśle ze praca jest warta poświecenia paru godzinek w tygodniu, wiec sie chłopie spręż:) Pozdrawiam[piwo]
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Autor I spojrzal biggi na szkic i pomyslal ze szkic jest lepszy od pracy finalowej wiec rzucil bigleb tybetanskiego koteczka onaniste w cholere:) Sylwek, trupa wykopales, nekrofilu:) sarsowi mowimy stanowczo nie! bialym ruskom tak! - sory ze prywate strzelam:)
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Biglebowsky - podziwiam cię za te oryginalne pomysły...robisz prace z tekim chaakterystycznym (tylko dla ciebie) klimatem. Pracka fajna, ale może jednak namówimy cię na jej skończenie ?? Pozdr