Napisano 1 Wrzesień 200717 l witam, na poczatek 2 rendery. Ps. wiem ze na 1 renderze jest zly material szyb czekam na komenty
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Ju Pi Kaj Ej;) no niezle niezle:) pozdoba mi sie:) ale nie ciesz sie moja opinia bo sie na samochodach nie znam;P pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200717 l model wygląda świetnie, pierwsza klasa. Mam nadzieję że dasz w drzwiach mechanizm zamka. :) Będę zaglądał i czekam na finał. Pozdro
Napisano 1 Wrzesień 200717 l po pierwsze uno to nie rera tylko brera, po drugie uno troche krzywo troche niezgodności (później może zaznacze) i wreszcie po trzecie fajnie że robisz wnętrze ale niestety nie wyszło za bardzo, przedewszystkim skopane proporcje, deska rozdzielcza powinna bardzdziej wystawać, teraz jest tak blisko szyby jak w maluchu.
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Jest dosyć dużo błędów i niezgodności, poniżej są sprawy, które najmocniej rzuciły mi się w oczy... - linie są zdecydowanie za mocne - wypustka między zderzakiem, a przednim nadkolem - tu nie powinno być chamfera - odcinek między maską, a kantem świateł - powinien być gładkim przejściem - tylne nadkole - chamfery - krzywe nadkola - kształt tylnych świateł - wzniesienie na masce - rowek na ramie szyby - grill jest nierówny Narazie tyle, jakbyś czegoś nie wiedzial to pisz, a pokażę referencje i jak mozesz to pokaż jeszcze siatkę. pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200717 l - kant na przednim swietle - zeberka na grillu maja byc rowno rozstawione i tylko 4 z tego co pamietam jak robilem alfe - nadkola nie sa okragle - na tylnym swietle tez ci sie cos skopalo - tylny zderzak do poprawy.. - rama szyby nie jest okragla - wiele krawedzi robisz za ostrych - jezeli byc upartym to wnetrze tez do poprawy, chociaz jak nie bedziesz robil szczegolowych renderow wnetrza, to wystarczy takie jak jest -felgi chyba nie-alfowe ? pozatym na takich srubach to nie wiem czy by sie kolko z wozka dla dzieci ustrzymalo :) a co dopiero na takim kolosie - material szyb sam widzisz - w kilku miejscach krzywo (np nad tylnym znaczkiem) jezeli mozna to zapodaj screeny z claya
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Świat był by piękniejszy jak by było wiecej takich konstruktywnych postów:D Ja sie nie wyznaje na samochodach wiec nie bedzie nic konstruktywnego:(
Napisano 2 Wrzesień 200717 l już wypisali błędy to nie będe zaznaczał, no to poprawiaj teraz taki szczegół...ale jaką funkcje spełnia ta lampa po lewej, na ostatnim renderze?;)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor Nie zaden guzik bo tak to ma byc :P Wyzej reflectvision pisal ze felgi "niealfowe". Zrobielm oryginalne, ale wedlug mnie sa nieladne.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Imo poprzednie lepsze (jakby dodać im grubość większą i coś co nieco poprawić to będą fajne) podobne do tych z vipera :) Model ładny czekam na więcej.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l ta wyzej jest ze starych alf chodzilo mi o taką http://www.wheelswithinwales.co.uk/mediac/400_0/media/AR_991.jpg ew. taką http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag259/alfa-romeo-brera-1b.jpg
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor Ja w necie znalazlem ja na takich: http://zgredpiotr.w.interia.pl/wip/Alfa-Romeo-Brera-SA-1024x768.jpg
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Witam!! wspominalem ze nie cierpie alf romeo ? jak nie to, nie cierpie alf romeo :D a modelik super, mi sie bardzo podoba :)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Autor Wiem ze brzydkie, ale jak juz mialy byc "alfowskie" to takie zrobilem. Narazie zostana jak znajde chęci to zrobie inne. Dzieki nielot :)
Napisano 4 Wrzesień 200717 l widać że się trochę napracowałeś przy wnętrzu ale niestety nie bardzo Ci wyszło, widzałeś takie fotele? przecież w nich by się nie dało siedzieć, ogólnie wszystko jest zbyt płaskie, jak w samochodach z lat 70, za bardzo skupiłeś sie na detalach, podczas gdy ogólna bryła jest nieodpowiednia edit. a co chcesz żyby komentować? wypisane zostały błędy to czekamy na poprawki