Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l witam, na poczatek 2 rendery. Ps. wiem ze na 1 renderze jest zly material szyb 聽 czekam na komenty
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l Ju Pi Kaj Ej;) no niezle niezle:) pozdoba mi sie:) ale nie ciesz sie moja opinia bo sie na samochodach nie znam;P pozdr
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l model wygl膮da 艣wietnie, pierwsza klasa. Mam nadziej臋 偶e dasz w drzwiach mechanizm zamka. :) B臋d臋 zagl膮da艂 i czekam na fina艂. Pozdro
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l po pierwsze uno to nie rera tylko brera, po drugie uno troche krzywo troche niezgodno艣ci (p贸藕niej mo偶e zaznacze) i wreszcie po trzecie fajnie 偶e robisz wn臋trze ale niestety nie wysz艂o za bardzo, przedewszystkim skopane proporcje, deska rozdzielcza powinna bardzdziej wystawa膰, teraz jest tak blisko szyby jak w maluchu.
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l Jest dosy膰 du偶o b艂臋d贸w i niezgodno艣ci, poni偶ej s膮 sprawy, kt贸re najmocniej rzuci艂y mi si臋 w oczy... 聽 - linie s膮 zdecydowanie za mocne - wypustka mi臋dzy zderzakiem, a przednim nadkolem - tu nie powinno by膰 chamfera - odcinek mi臋dzy mask膮, a kantem 艣wiate艂 - powinien by膰 g艂adkim przej艣ciem - tylne nadkole - chamfery - krzywe nadkola - kszta艂t tylnych 艣wiate艂 - wzniesienie na masce - rowek na ramie szyby - grill jest nier贸wny 聽 Narazie tyle, jakby艣 czego艣 nie wiedzial to pisz, a poka偶臋 referencje i jak mozesz to poka偶 jeszcze siatk臋. pozdr
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l - kant na przednim swietle - zeberka na grillu maja byc rowno rozstawione i tylko 4 z tego co pamietam jak robilem alfe - nadkola nie sa okragle - na tylnym swietle tez ci sie cos skopalo - tylny zderzak do poprawy.. - rama szyby nie jest okragla - wiele krawedzi robisz za ostrych - jezeli byc upartym to wnetrze tez do poprawy, chociaz jak nie bedziesz robil szczegolowych renderow wnetrza, to wystarczy takie jak jest -felgi chyba nie-alfowe ? pozatym na takich srubach to nie wiem czy by sie kolko z wozka dla dzieci ustrzymalo :) a co dopiero na takim kolosie - material szyb sam widzisz - w kilku miejscach krzywo (np nad tylnym znaczkiem) 聽 jezeli mozna to zapodaj screeny z claya
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l 艢wiat by艂 by pi臋kniejszy jak by by艂o wiecej takich konstruktywnych post贸w:D Ja sie nie wyznaje na samochodach wiec nie bedzie nic konstruktywnego:(
Napisano 2 Wrzesie艅 200717 l ju偶 wypisali b艂臋dy to nie b臋de zaznacza艂, no to poprawiaj teraz taki szczeg贸艂...ale jak膮 funkcje spe艂nia ta lampa po lewej, na ostatnim renderze?;)
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l Autor Nie zaden guzik bo tak to ma byc :P Wyzej reflectvision pisal ze felgi "niealfowe". Zrobielm oryginalne, ale wedlug mnie sa nieladne.
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l Imo poprzednie lepsze (jakby doda膰 im grubo艣膰 wi臋ksz膮 i co艣 co nieco poprawi膰 to b臋d膮 fajne) podobne do tych z vipera :) Model 艂adny czekam na wi臋cej.
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l ta wyzej jest ze starych alf chodzilo mi o tak膮 http://www.wheelswithinwales.co.uk/mediac/400_0/media/AR_991.jpg 聽 ew. tak膮 http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag259/alfa-romeo-brera-1b.jpg
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l Autor Ja w necie znalazlem ja na takich: http://zgredpiotr.w.interia.pl/wip/Alfa-Romeo-Brera-SA-1024x768.jpg
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l Witam!! wspominalem ze nie cierpie alf romeo ? jak nie to, nie cierpie alf romeo :D a modelik super, mi sie bardzo podoba :)
Napisano 3 Wrzesie艅 200717 l Autor Wiem ze brzydkie, ale jak juz mialy byc "alfowskie" to takie zrobilem. Narazie zostana jak znajde ch臋ci to zrobie inne. Dzieki nielot :)
Napisano 4 Wrzesie艅 200717 l wida膰 偶e si臋 troch臋 napracowa艂e艣 przy wn臋trzu ale niestety nie bardzo Ci wysz艂o, widza艂e艣 takie fotele? przecie偶 w nich by si臋 nie da艂o siedzie膰, og贸lnie wszystko jest zbyt p艂askie, jak w samochodach z lat 70, za bardzo skupi艂e艣 sie na detalach, podczas gdy og贸lna bry艂a jest nieodpowiednia 聽 edit. a co chcesz 偶yby komentowa膰? wypisane zosta艂y b艂臋dy to czekamy na poprawki
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto