Innos Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Stwierdziłem że skoro nie umiem teksturować to powinienem zabrać się za sculpt. Tutaj są ważne tylko color i spec mapki (bump jest dla mnie najgorszy). Ja nie mam cierpliwości do textur a do sculpa tak. Całość w Blenderze.
claude Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Śmieszny ten alien i oczywiście cały z galarety, w swoich charakterystycznych (zbrushowych lub blenderowch) blobach, bomblach, pracuj dalej.
Sebastian Ozga Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Bardzo brzydki! - tzn Alien - wykonanie ładne ;)
Kirian Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 b fajny!:) taki śliski;], ale te kulki nad dziurkami od nosa do usuniecia Powodzenia!:)
Robertus Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 chyba zbyt kobiece usta ale reszta mi sie bardzo podoba :)
Gniotek Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 a moze ten alien to kobieta :D pracka b. ladna ;)
Roszondas Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 jeżeli to ma być kobieta to do ust się nie ma co czepiać :) ale ta broda mnie razi szczególnie, a tak to fajnie :)
SoAd Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Niezly flow, ale nad texturka to jeszcze pracuj i trochę ją zróżnicuj. A! a dziurki w nosie to co hm?
nielot007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 bardzo fajnie !! rzadko mi sie podobaja modele z zb/mud na tym forum ale ten jest naprawde fajny:) podobaja mi sie zarowno faldki jak i okolice ust oczu ogolnie cool. tylko broda mi nie podchodzi, nie pasuje do tego modelu i dziwnie wyglada :)
claude Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 skóra spoko, oczy spoko, tylko nie po całości, widać że umiesz będzie super batjar cwaniak alien
Ania Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 bardzo ładny model nie podoba mi się skóra, te drobne fałdki nie są rozmieszczone logicznie, czy oko czy nos czy czoło - wszędzie dałeś tą samą strukturę, nawet alieny tak nie mają, dopracuj to.
Kirian Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 bardzo nieładne;P sculptujesz myszka?, to wyglada na 15 minutowy sculpt;:/ ale domyslam sie ze texturka zamaskujesz bledy;)
Ser Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 to co mnie razi to zbyt ludzkie usta może warto je troche podrasować ;)
Leru Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Z całym szacunkiem Innos ale napis ALIEN WIP pasuje jak świni siodło ;)
Rekomendowane odpowiedzi