Napisano 6 Wrzesień 200717 l Stwierdziłem że skoro nie umiem teksturować to powinienem zabrać się za sculpt. Tutaj są ważne tylko color i spec mapki (bump jest dla mnie najgorszy). Ja nie mam cierpliwości do textur a do sculpa tak. Całość w Blenderze.
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Śmieszny ten alien i oczywiście cały z galarety, w swoich charakterystycznych (zbrushowych lub blenderowch) blobach, bomblach, pracuj dalej.
Napisano 6 Wrzesień 200717 l b fajny!:) taki śliski;], ale te kulki nad dziurkami od nosa do usuniecia Powodzenia!:)
Napisano 7 Wrzesień 200717 l jeżeli to ma być kobieta to do ust się nie ma co czepiać :) ale ta broda mnie razi szczególnie, a tak to fajnie :)
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Niezly flow, ale nad texturka to jeszcze pracuj i trochę ją zróżnicuj. A! a dziurki w nosie to co hm?
Napisano 8 Wrzesień 200717 l bardzo fajnie !! rzadko mi sie podobaja modele z zb/mud na tym forum ale ten jest naprawde fajny:) podobaja mi sie zarowno faldki jak i okolice ust oczu ogolnie cool. tylko broda mi nie podchodzi, nie pasuje do tego modelu i dziwnie wyglada :)
Napisano 8 Wrzesień 200717 l skóra spoko, oczy spoko, tylko nie po całości, widać że umiesz będzie super batjar cwaniak alien
Napisano 10 Wrzesień 200717 l bardzo ładny model nie podoba mi się skóra, te drobne fałdki nie są rozmieszczone logicznie, czy oko czy nos czy czoło - wszędzie dałeś tą samą strukturę, nawet alieny tak nie mają, dopracuj to.
Napisano 19 Wrzesień 200717 l bardzo nieładne;P sculptujesz myszka?, to wyglada na 15 minutowy sculpt;:/ ale domyslam sie ze texturka zamaskujesz bledy;)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l to co mnie razi to zbyt ludzkie usta może warto je troche podrasować ;)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Z całym szacunkiem Innos ale napis ALIEN WIP pasuje jak świni siodło ;)