xeav Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Ukazał się pierwszy trailer z nadchodzącego filmu pt. Iroman. Dostępny w kinach w 2008 roku. [trailer] [ironman Website] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 fajnie zaraz lookne jak to wygląda "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P tak mi się skojarzyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 fikolek to samo mi sie skojarzylo :D "jak ktos ... mnie wtedy ja nie opanuje się" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P tak mi się skojarzyło :D "w rekach noze mam, pozabijam wszystkich mowie wam!" :D Cos mi sie nie chca otworzyc te streamingowane movy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Popatrzyłem na trailer i mam mieszane uczucia jak narazie. W sumie narazie mało tam widać. Wiem jedno: nie lubię aktora którego wybrali do roli Starka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P "jak ktos ... mnie wtedy ja nie opanuje się" :D "w rekach noze mam, pozabijam wszystkich mowie wam!" :D Psychole... ;) Moze jakas psychoterapia by sie przydala Panom mordercom co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 xeav ostatnio sypiesz newsami, jak asami z rękawa... ;) ciekawe... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Psychole... ;) Moze jakas psychoterapia by sie przydala Panom mordercom co? ;) A tam psychole. Cytujemy tylko tekst piosenki Black Sabbath :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 KLICEK, Knysha widzę żę nie tylko ja jestem koneserem dobrej muzyki ;D cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Ironman jest super. Wreszcie jakieś techniczne zabawki, a nie czary mary i filmowe atomówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLLL Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Zapowiada sie na nastepny glupi film, o glupich amerykanskich hero...Co nie zmienia faktu, ze efektami chlopaki pewnie beda miazdzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 glupi tak, efekty pewnie tez fajne, ale kogo to obchodzi? ;P Black Sabath rulez!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 E tam Kengi... idzesz na fabule czy na fx? :D Ale aktora to dobrali... dobrze ze nie gra do Michael Duglas:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Obawiam się, że to będzie kolejny średniak na miarę Ghost Ridera.. Powinni to dać Bayowi do reżyserki :D Z transformersów wybrnął dość dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi