Napisano 10 Wrzesień 200717 l Ukazał się pierwszy trailer z nadchodzącego filmu pt. Iroman. Dostępny w kinach w 2008 roku. [trailer] [ironman Website]
Napisano 10 Wrzesień 200717 l fajnie zaraz lookne jak to wygląda "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P tak mi się skojarzyło :D
Napisano 10 Wrzesień 200717 l fikolek to samo mi sie skojarzylo :D "jak ktos ... mnie wtedy ja nie opanuje się" :D
Napisano 10 Wrzesień 200717 l "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P tak mi się skojarzyło :D "w rekach noze mam, pozabijam wszystkich mowie wam!" :D Cos mi sie nie chca otworzyc te streamingowane movy :/
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Popatrzyłem na trailer i mam mieszane uczucia jak narazie. W sumie narazie mało tam widać. Wiem jedno: nie lubię aktora którego wybrali do roli Starka ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l "jestem IronMan zejdź mi z drogi bo zabiję cie" :P "jak ktos ... mnie wtedy ja nie opanuje się" :D "w rekach noze mam, pozabijam wszystkich mowie wam!" :D Psychole... ;) Moze jakas psychoterapia by sie przydala Panom mordercom co? ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Psychole... ;) Moze jakas psychoterapia by sie przydala Panom mordercom co? ;) A tam psychole. Cytujemy tylko tekst piosenki Black Sabbath :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l KLICEK, Knysha widzę żę nie tylko ja jestem koneserem dobrej muzyki ;D cheers!
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Ironman jest super. Wreszcie jakieś techniczne zabawki, a nie czary mary i filmowe atomówki.
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Zapowiada sie na nastepny glupi film, o glupich amerykanskich hero...Co nie zmienia faktu, ze efektami chlopaki pewnie beda miazdzyc
Napisano 11 Wrzesień 200717 l glupi tak, efekty pewnie tez fajne, ale kogo to obchodzi? ;P Black Sabath rulez!!!
Napisano 12 Wrzesień 200717 l E tam Kengi... idzesz na fabule czy na fx? :D Ale aktora to dobrali... dobrze ze nie gra do Michael Duglas:D
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Obawiam się, że to będzie kolejny średniak na miarę Ghost Ridera.. Powinni to dać Bayowi do reżyserki :D Z transformersów wybrnął dość dobrze :)