Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po dłuższej przerwie i przedstawiam ukończony właśnie model Junkersa Ju 87G-2 - samolotu szturmowego do walki z czołgami.

Modelowanie w Blenderze, rendery w zewnętrznym programie. To nie jest scena a raczej "zdjęcia" reklamowe. Trudno traktować je jak WIP, więc przedstawiam w ukończonych. Wnętrze w wersji low-poly, przed subsurfem (wymóg zamawiającego; zamawiany był model nie rendery - te ostatnie są dość robocze).

561163d426ba73c8.jpg

835d193412c6fda4.jpg

50f26737af625de7.jpg

6bff6ac933973c6a.jpg

5a3355d8db68ccc2.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Już miałem nadzieję że ktoś zrobił piecyk gazowy :D

Junkersik ładny. Dbałość o detal też super. Texturki tak samo.

Dak dobry model zasluguje na lepszy render tylko :)

Napisano

modelik bardzo ok natomiast texturki jak sam powiedziales, bardzo robocze wiec az szkoda pisac ze tylko ok :)

btw, zawsze chcialem zrobic junkersa, teraz wiem ze bedzie musial byc naprawde dobry zeby przebic Twoja wersje hehe :)

pozdrawiam

pionier

Napisano

Dziękuje za komentarze Także te krytyczne. Zgadzam się z tym, że dużo można jeszcze tu dopracować, ale szczerze powiedziawszy miałem już dość tego samolotu. Miałem na niego sześć tygodni (niezbyt wiele jak na tego typu pracę), a ostatnie trzy dni to było po 16 godzin przed monitorem. Zleceniodawca miał dość konkretne wymagania i co do detali i co do rozdzielczości textur (max. 1024x1024 - to sie odbija na obrazie; normalni enie schodze poniżej 2048x2048). I nie pastwcie się nad jakością rendera bo tak naprawdę to surówka z "linii produkcyjnej". ;)

Napisano

Super model i detale, ten który ja robiłem nie umywa się do twojego:). Reszta chyba już została powiedziana - materiały mogłyby być lepsze.

Napisano
Pionier jaki ty skromny :) wszyscy wiedza ze potrafisz wyczyniac cuda ;P

Ja nie wiedziałem :D

buhahaha

ehh :?

Modelik świetny,detale itd.

ale tekstura leży i kwiczy, kłik kłik, no może hrum hrum

Powodzenia

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności