mrys Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam po dłuższej przerwie i przedstawiam ukończony właśnie model Junkersa Ju 87G-2 - samolotu szturmowego do walki z czołgami. Modelowanie w Blenderze, rendery w zewnętrznym programie. To nie jest scena a raczej "zdjęcia" reklamowe. Trudno traktować je jak WIP, więc przedstawiam w ukończonych. Wnętrze w wersji low-poly, przed subsurfem (wymóg zamawiającego; zamawiany był model nie rendery - te ostatnie są dość robocze).
AGmakonts Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 model fajny, szkoda że takie przedwojenne rendery
Lis Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Już miałem nadzieję że ktoś zrobił piecyk gazowy :D Junkersik ładny. Dbałość o detal też super. Texturki tak samo. Dak dobry model zasluguje na lepszy render tylko :)
kliment woroszyłow Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Bardzo ładny modelik, tex równiez...no to teraz czekamy na scenke:)
mrkrzysiek Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 model jak i textury wyglądają super tylko prezentacja trochę leży
Pionier Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 modelik bardzo ok natomiast texturki jak sam powiedziales, bardzo robocze wiec az szkoda pisac ze tylko ok :) btw, zawsze chcialem zrobic junkersa, teraz wiem ze bedzie musial byc naprawde dobry zeby przebic Twoja wersje hehe :) pozdrawiam pionier
Baton Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Pionier jaki ty skromny :) wszyscy wiedza ze potrafisz wyczyniac cuda ;P
mrys Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Napisano 19 Wrzesień 2007 Dziękuje za komentarze Także te krytyczne. Zgadzam się z tym, że dużo można jeszcze tu dopracować, ale szczerze powiedziawszy miałem już dość tego samolotu. Miałem na niego sześć tygodni (niezbyt wiele jak na tego typu pracę), a ostatnie trzy dni to było po 16 godzin przed monitorem. Zleceniodawca miał dość konkretne wymagania i co do detali i co do rozdzielczości textur (max. 1024x1024 - to sie odbija na obrazie; normalni enie schodze poniżej 2048x2048). I nie pastwcie się nad jakością rendera bo tak naprawdę to surówka z "linii produkcyjnej". ;)
ETA Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Zacny model, jedyne co to moim zdaniem przydało by mu się jakieś ciekawe tło :)
Lucas Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Super model i detale, ten który ja robiłem nie umywa się do twojego:). Reszta chyba już została powiedziana - materiały mogłyby być lepsze.
Mr Pank Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Pionier jaki ty skromny :) wszyscy wiedza ze potrafisz wyczyniac cuda ;P Ja nie wiedziałem :D buhahaha ehh :? Modelik świetny,detale itd. ale tekstura leży i kwiczy, kłik kłik, no może hrum hrum Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi