etyr11 Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 cześć. Takie oto zlecenie wpadło mi i pavulon'owi13. Pavulon model, ja reszta. Soft: max, vray, ps. Wiem, ze jest parę niedociągnięć ale niestety termin krotki. I tu wupada mi podziękować za pomoc dla pana, który kryje się pod nickiem zbychowaty- Zbychowaty dziękuje:) c&c mile widziana.
naeq Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Tak jak już mówiłem, render dość fajny choć niskie ustawienia. Model dość prosty ale ładnie się prezentuje :) pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 no ja to samo. tak jak mówiłem Ładnie naprawdę... tylko niebo i niektóre miejsca sięprzejarały. niskie nastawy GI też psują ciut efekt, ale jest naprawdę ładnie;) pozdrawiam
Georgas Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Tak jak już mówiłem, render dość fajny choć niskie ustawienia. Model dość prosty ale ładnie się prezentuje :) pozdrawiam model prosty bo to jest budynek, większość exteriorów to prawie same boxy :D to nie wina grafika :) a co ja ci będe mówił, przecież to wiesz :)
oo79 Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 hmm... Podoba mi sie tło. Zakładam ze mieliście bardzooo mało czasu na tą wizkę.
@seba@ Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Takie to sobie bardzo, odbicie w szybach paskudne. pozdrawiam
etyr11 Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 FAlcom-dzięki Drab-dziękuje, drzewka to onyx Xiz0r- senqju P3ter- z drewna tez nie jestem zadowolony, no ale niestety ładnej teksturki nie posiadam oo79- hehe dobrze, że chociaż tło:) @seba@- dziękuje za opinie. Jak ty to robisz, że u Ciebie te odbicia są takie ładne? materiał, otoczenie?? Za drobną podpowiedź byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
ti-tech Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Fajnie fajnie. Bez detali ale ladnie. mam pytanie bo jestem nie doswiadczony i te slogamy na forum za duzo mi nie mowia. Co to znaczy 'drzewka to onyx'? plugin? ja tez chce takie:-) mimo iz nie sa doskonale jak piszecie pozdro.
!Ewert Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 odbicia na szybach słabe, świerk srebrzysty za srebrzysty, mapping drewna zły a tak to ładnie:)
Rekomendowane odpowiedzi