Skocz do zawartości

Poszukuje grafika 3D - stworzenie postaci 3D do gry RPG/TPP

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SilverTeam
Napisano

tak jak w temacie ..

kontakt : 2083325

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość SilverTeam
Napisano

Kobieta włosy długie ciemny brąz podobnie jak oczy z przepaską na głowie zbroja i peleryna przy pasie miecz. Szczegółowe textury wysokiej jakości :)

Gość SilverTeam
Napisano

Ale co dokładnie cie interesuje ?

Napisano

jaki engine? (jak Wasz to w sumie przydaloby sie opisac jego mozliwosci)

kto jest w teamie?

czy tworzyles juz wczesniej gry?

macie kontakt z jakims wydawca?

ile poly?

jakie tekstury?

jakie mapowanie?

... chyba wiecej nie musze mowic...

Napisano

serwus :)

tak jak w temacie ..

kontakt : 2083325

ŁEEEEE , inni to przynajmniej sie wysilają na jakieś opisy. Pomijam kwestię , co z tego potem wychodzi - ale przynajmniej na poczatku sie wysilają......

pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość SilverTeam
Napisano

Szczerze mówiąc to tak podobne do A. Jolie dodam załączniki jak to miej więcej miało by wyglądać. Oczywiście niedosłownie A. Jolie Ten drugi załącznik przedstawia szczegółowość postaci jaka miała by być. O i przydał by się 2 model podobny do tego załącznika :)

--------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Gra tworzona jest przez pasjonatów gier chcących stworzyć własny taki projekt :)

Napisano

Ale ta druga nie jest podobna do Jolie.

Myślę że nie macie co liczyć na grafików, póki nie będziecie w stanie odpowiedzieć choćby na część pytań Intoxicate.

Oprócz tego żeby wymodelować taką postać przydałby się conceptart, a nie jakiś niejasny opis.

Napisano

Eee, strona internetowa? engine? COKOLWIEK?

Wiesz, niechce być niemiły ale to żałosne. Kto w dzisiejszych czasach dołączy do teamu bez podanego DOS'a albo chociaż bogatej strony internetowej? Nawet nie wiemy w ilu robicie tą grę, nic... Na przykładzie ostatnich tematów powinieneś wyciągnąć jakieś wnioski i stworzyć ciekawą ofertę. Powodzenia przy projekcie.

Napisano

mogę zrobić conceptArt 2d do tego ale potrzebuję takich info:

-czy płatne i ile? a jesli nie to co z tego grafik będzie miał (np. reklamę, umieszczenie nazwiska w projekcie itp...)

-czy umowa, jaka(jaki rodzaj) i z kim

-jakie miasto, chyba że zdalnie...

-czy jesteś przedstawicielem, lub pracownikiem jakiejś firmy i jakiej?

-czy projekt w ogóle jest komercyjny...???

-jaki jest czas na to (deadline), w jakim czasie się trzeba skontaktować, od kiedy można robić pracę

-i inne wcześniej już zadawane pytania...

pozdrawiam

Napisano

Purple ty tak na serio? :D równie dobrze możesz zrobić koncept dla mnie będziesz miała z tego takie same korzyści (punkt do reputacji :D)

Ten temat to jakaś kpina i całkowity brak szacunku autora do nas - ja bym dał bana na rok co najmniej ^^

Napisano

ledyr, za reputę mogę Ci zrobić koncepta :D

a co do reszty- a tak tylko miałam jakąś nadzieję, kiepsko z rachunkami, tonący się brzytwy chwyta...

Napisano

Purple, Lewus: Jak się tak palicie do pracy to dołączcie do jakieś realnej grupy, hmm czy ja znam jakąś grupę? A tak Moja ;) A tak na poważnie to proponuje usunąć te wszystkie tematy i zaostrzyć regulamin panujący w tym subforum.

Napisano

Purple jeśli masz ciężką sytuacje to rób portfolio i rozsyłaj sie, z tego co widzę to malować umiesz wiec nie zaszkodzi spróbować, zawsze trochę kasy wleci, mogę ci podać adresy nawet :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności