Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Christian Noir Stein ma rację. exe.storm, trochę za dużo tego wrzucasz i Twoje ciekawsze prace - w zalewie tych nudniejszych - już tak nie cieszą.

Z ostatnich prac najbardziej mi podszedł Joda, Hulk, Rocky (hehe), Darth Maul (wykonaninie super) no i \"krzyk\" bardzo trafny.

Napisano

wow master krzyk jest genialny ( fajny pomysl )... exe.storm idzie tobie coraz lepiej, tak trzymaj i postaraj sie dopracowywac bardziej swoje prace ( no chyba ze liczysz na jakies wyroznienie za ilosc do naszego szanownego jury ;-p )

Napisano

No super :) troszke mogles mu jeszcze zlagodzic cere zeby ten fragment sie nie odcinal

pawel - \"maska\" swietna!

[Edited on 25-12-2003 by leander]

Napisano

everyman dzięki. Nie chce żadnego wyróżnienia za ilość prac. Szybko się ucze (porównaj móją pierwszą pracę z Yodą) i jak coś nowego zrobie to do tej pory zamieszczałe. Od tej chwili bedę zamieszczał (moim zdaniem) tylko dopracowane projekty.

DZORDŻ BUSZ jest spox.

Napisano

theurgicus ale zaszalales, tak na dobranoc chcialem luknac co nowego z prac zostalo wrzucone i tu ta malpa ;-D ( orangutan albo inne goryl ;-p )... niezle dopasowane kolorki na oczach, praca byla by znacznie lepsza gdybys zmienil inaczej usta - w tych cos mi nie pasuje ( chyba troche za bardzo trzeba bylo je splaszczyc i dlatego tak dziwnie wygladaja ;-( ) - mogles wstawic te ze zdiecia 1... dobra koncze bo sie zaczynam rozpisywac i zaraz bede bzdury walic, ale tak juz ze mna jest jak robie sie zmeczony ;-p...

Napisano

exTolek: gdyby jeszcze mu dac kamienne oczy byłoby całkiem całkiem :)

misiekhc: bardzo fajna głowa wśród lalek

btw, mało osób pokusiło sie zeby z fotomontazu zrobić naprawde coś więcej niz tylko wstawki filmowe, a szkoda...

Napisano

Moze ktos sie wypowie na temat softu z jakiego korzysta przy skladaniu swoich fotek.

Ja do tego celu uzywam ps - w oryginalnej wersji jezykowej oczywiscie (zauwazylem ze polscy programisci maja wielkie klopoty przy przepisywaniu aplikacji na nasz ojczysty jezyk - a szkoda).

btw. swojego bush\'a wygladze na pewno, a moja malpka zostala wrzucona na forum bo chcialem zeby juz mogla ujzec swiatlo dzienne a doskonale zdawalem sobie sprawe ze usta so do niczego (jeszcze dzis to zrobie).

Jest 4:06 - pozdrawiam i do roboty graficy, nie spac.

Napisano

\"btw, mało osób pokusiło sie zeby z fotomontazu zrobić naprawde coś więcej niz tylko wstawki filmowe, a szkoda...\"

No a co Twoja obietnica? Miales zrobic cos ciekawego :P

Napisano

No, Bond mi się podoba, niby nic nowego, ale ten kosmyk włosów nadaje mu latynoskiego świeżego stylu. No i rano mam zawsze dobry humor :)

exTolek: ten w skale jest świetny, tylko jak Tiger powiedział, koniecznie wypukle skalne oczy bez odblasków.

Napisano

co do softu: corel photo-paint 8

pytanko: czy exTolek = exe.storm ?

\"Jest 4:06 - pozdrawiam i do roboty graficy, nie spac.\"

Jest 11.20 - pozdrawiam... wlasnie wstalem ;-p, lykne kawe i wlaze zaraz spowrotem do lozka lol... nie nie musze sie w koncu zaczac uczyc do egzaminkow ( kogo ja oszukuje mowie to codziennie - zaraz odpale cos na kompie ;-D )

Napisano

everyman: Nie.

Jeszcze troche popracuje nad tym.Narazie cos takiego mi wyszlo:

Pre

Co do programów to PS.

Używam go ponieważ jest niezły, pozatym uczę się go w szkole i będzie mi bardzo potrzebny w pracy.

Napisano

Damn. Przerobilem troche usteczka mojego orangutana w/g mnie jest lepiej, ale...

...zona mowi ze poprzednie byly lepsze, wiem ze trzeba sluchac zony lecz czy kobiety zawsze maja racje ? :mad:

Poradzcie co mam zrobic, a ja jeszcze cos podzialam.

monkey2.jpg

everyman: nie moge zostawic ust ze zdjecia pierwszego - jak pisales, bo poleglbym we wlasnej pracy - chce wykorzystac do maximum swoje mozliwosci, pozdrawiam

Napisano

Czolem! zrobie 3 i ostanie podejscie :)

kometarz do pracy zbedy jest... mysle ze sens jest czytelny :)

kochankowie.jpg

no i jak?

sprzet:)

Skaner, kolorowy pamier, photoshop 4:)

pozdrawiam:)

Napisano

Bardzo mi się podoba to zdjęcie które zamieścił paweł. Jak sie na to patrzyłem zastanawiałem się co on lub ona tej drugiej osobie zrobiła że już nie są razem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności