Erni Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Przepraszam bardzo to (everyman:)dzieciak jest jednak Brytnejki.A dzieciak parki to nikt inny jak tylko...............
Barkor Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 heh erni w ognistej parce fajny krzyk :) a hulk wymiata :D dla mnie jestes jak narazie faworytem
exe.storm Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 przy tej pracy czegoś nowego się nauczyłem :), zobaczymy jak mi następna praca wypadnie :)
exe.storm Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Moim zdaniem ten obrazek jest najlepszy z moich dotychczasowych wysłanych. Przedstawiam wam Joda Power Tuning :D
Christian Noir Stein Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Myślę iż powinieneś przejść z ILOŚCI w JAKOŚĆ. Gdyż masz i bdb. prace i totalne kichy. Lepiej przykładaj się do tych wybranych - a resztę wywal. Morfeusz jest very OK.
leander Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 Christian Noir Stein ma rację. exe.storm, trochę za dużo tego wrzucasz i Twoje ciekawsze prace - w zalewie tych nudniejszych - już tak nie cieszą. Z ostatnich prac najbardziej mi podszedł Joda, Hulk, Rocky (hehe), Darth Maul (wykonaninie super) no i \"krzyk\" bardzo trafny.
Anonymous Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Ok popracuje na rzecz jakości. Dzięki za krytyke.
everyman Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 wow master krzyk jest genialny ( fajny pomysl )... exe.storm idzie tobie coraz lepiej, tak trzymaj i postaraj sie dopracowywac bardziej swoje prace ( no chyba ze liczysz na jakies wyroznienie za ilosc do naszego szanownego jury ;-p )
everyman Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 konstelacja bobasa ;-p ( taka wigilijna pierwsza gwiazdka ;-D )
misiekhc Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 to i ja sie przylacze... taka rozgrzewka [lol2]
theurgicus Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Coz za wysoki poziom Panie i Panowie, chyle czola. A tutaj cos mojego. (Co o tym myslicie?)
leander Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 No super :) troszke mogles mu jeszcze zlagodzic cere zeby ten fragment sie nie odcinal pawel - \"maska\" swietna! [Edited on 25-12-2003 by leander]
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Co tu mowic duzo smiechu i niezly poziom...tez tak chcialbym umiec :)) pozdr
pawel Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 moze nie najlepsze, ale ile ekspresji w tej twarzy:)
Anonymous Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 everyman dzięki. Nie chce żadnego wyróżnienia za ilość prac. Szybko się ucze (porównaj móją pierwszą pracę z Yodą) i jak coś nowego zrobie to do tej pory zamieszczałe. Od tej chwili bedę zamieszczał (moim zdaniem) tylko dopracowane projekty. DZORDŻ BUSZ jest spox.
exe.storm Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 qfa było ciężko kolory na twarzy upodobnić. Ale wyszło dobrze.
theurgicus Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 To znowu ja - dla wszystkich wielbicieli orangutanow i innych goryli.
everyman Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 theurgicus ale zaszalales, tak na dobranoc chcialem luknac co nowego z prac zostalo wrzucone i tu ta malpa ;-D ( orangutan albo inne goryl ;-p )... niezle dopasowane kolorki na oczach, praca byla by znacznie lepsza gdybys zmienil inaczej usta - w tych cos mi nie pasuje ( chyba troche za bardzo trzeba bylo je splaszczyc i dlatego tak dziwnie wygladaja ;-( ) - mogles wstawic te ze zdiecia 1... dobra koncze bo sie zaczynam rozpisywac i zaraz bede bzdury walic, ale tak juz ze mna jest jak robie sie zmeczony ;-p...
exTolek Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 po których napewno zauwarzycie że jestem amatorem.Pozdrowienia.
Cpt.Obvious Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 exTolek: gdyby jeszcze mu dac kamienne oczy byłoby całkiem całkiem :) misiekhc: bardzo fajna głowa wśród lalek btw, mało osób pokusiło sie zeby z fotomontazu zrobić naprawde coś więcej niz tylko wstawki filmowe, a szkoda...
theurgicus Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Moze ktos sie wypowie na temat softu z jakiego korzysta przy skladaniu swoich fotek. Ja do tego celu uzywam ps - w oryginalnej wersji jezykowej oczywiscie (zauwazylem ze polscy programisci maja wielkie klopoty przy przepisywaniu aplikacji na nasz ojczysty jezyk - a szkoda). btw. swojego bush\'a wygladze na pewno, a moja malpka zostala wrzucona na forum bo chcialem zeby juz mogla ujzec swiatlo dzienne a doskonale zdawalem sobie sprawe ze usta so do niczego (jeszcze dzis to zrobie). Jest 4:06 - pozdrawiam i do roboty graficy, nie spac.
dr Ug Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 \"btw, mało osób pokusiło sie zeby z fotomontazu zrobić naprawde coś więcej niz tylko wstawki filmowe, a szkoda...\" No a co Twoja obietnica? Miales zrobic cos ciekawego :P
leander Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Napisano 26 Grudzień 2003 No, Bond mi się podoba, niby nic nowego, ale ten kosmyk włosów nadaje mu latynoskiego świeżego stylu. No i rano mam zawsze dobry humor :) exTolek: ten w skale jest świetny, tylko jak Tiger powiedział, koniecznie wypukle skalne oczy bez odblasków.
Kuciel Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 a ja wszystko robie w Corelu Photo-Paint 11, ogolnie corel jakos bardziej mi do gustu przypadl niz adobe :)
everyman Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 co do softu: corel photo-paint 8 pytanko: czy exTolek = exe.storm ? \"Jest 4:06 - pozdrawiam i do roboty graficy, nie spac.\" Jest 11.20 - pozdrawiam... wlasnie wstalem ;-p, lykne kawe i wlaze zaraz spowrotem do lozka lol... nie nie musze sie w koncu zaczac uczyc do egzaminkow ( kogo ja oszukuje mowie to codziennie - zaraz odpale cos na kompie ;-D )
exTolek Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 everyman: Nie. Jeszcze troche popracuje nad tym.Narazie cos takiego mi wyszlo: Pre Co do programów to PS. Używam go ponieważ jest niezły, pozatym uczę się go w szkole i będzie mi bardzo potrzebny w pracy.
theurgicus Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Damn. Przerobilem troche usteczka mojego orangutana w/g mnie jest lepiej, ale... ...zona mowi ze poprzednie byly lepsze, wiem ze trzeba sluchac zony lecz czy kobiety zawsze maja racje ? :mad: Poradzcie co mam zrobic, a ja jeszcze cos podzialam. everyman: nie moge zostawic ust ze zdjecia pierwszego - jak pisales, bo poleglbym we wlasnej pracy - chce wykorzystac do maximum swoje mozliwosci, pozdrawiam
theurgicus Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 exTolek - juz jest o wiele lepiej z tymi oczami, ale nie przejmuj sie i pojedz jeszcze bardziej tym kamieniem bo wg mnie jeszcze troche za bardzo sie swieca.
pawel Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Czolem! zrobie 3 i ostanie podejscie :) kometarz do pracy zbedy jest... mysle ze sens jest czytelny :) no i jak? sprzet:) Skaner, kolorowy pamier, photoshop 4:) pozdrawiam:)
exe.storm Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Bardzo mi się podoba to zdjęcie które zamieścił paweł. Jak sie na to patrzyłem zastanawiałem się co on lub ona tej drugiej osobie zrobiła że już nie są razem.
Rekomendowane odpowiedzi